Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία3 θετικά κρούσματα covid-19

3 θετικά κρούσματα covid-19

Ανιχνεύτηκαν στο Κέντρο Κοινότητας Γαστούνης

Σε Καράτουλα και Πλάτανο θα γίνουν σήμερα rapid test και  αύριο στα Λεχαινά

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διενέργεια rapid test σε διάφορες περιοχές της Ηλείας, με σκοπό την εξακρίβωση κρουσμάτων  covid-19.

Χθες, στο Κέντρο Κοινότητας στη Γαστούνη, προσήλθαν 87 άτομα για έλεγχο και ανιχνεύθηκαν 3 θετικά κρούσματα covid-19  εκ των οποίων τα δύο είναι κάτοικοι όμορου δήμου.

H προσπάθεια  ανάσχεσης της διασποράς της πανδημίας του κορονοϊού στο Δήμο Πηνειού, συνεχίζεται.

Χθες στο Μπόρσι πραγματοποιήθηκαν 56 rapid tests, 

τα οποία όλα αρνητικά, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και στο Καλλίκωμο του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όπου δεν βρέθηκε κανένα θετικό κρούσμα.

Ο Δήμος Πύργου εξάλλου ανακοινώνει ότι σήμερα  Τετάρτη και ώρες 11:00-14:30 θα διεξαχθούν rapid test ελέγχου για τον covid-19 σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στην περιοχή του Καράτουλα (κοινοτικό γραφείο).

Επίσης με πρωτοβουλία του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, σήμεραΤετάρτη10 Μαρτίου θα διενεργηθούν νέα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapidtest) Covid-19 στον Πλάτανο από τις 8:30 το πρωί έως τις 12:30το μεσημέρι, στον χώρο του Αγροτικού Ιατρείου.

Αύριο  Πέμπτη 11 Μαρτίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται απέναντι από το Δημαρχείο Λεχαινών από 09:00 έως τις 13:00.

Οι δημότες που θα υποβληθούν στην εξέταση θα πρέπει να έχουν στείλει για τη μετακίνησή τους μήνυμα στο 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1, να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους.

Από τα τεστ που έγιναν χθες στο Κέντρο Κοινότητας Γαστούνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ