Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Συνέχιση της καλλιέργεια της τομάτας με όλους τους συμφωνηθέντες όρους»

«Συνέχιση της καλλιέργεια της τομάτας με όλους τους συμφωνηθέντες όρους»

Επιστολή της UNILEVER – KNORR προς τον πρόεδρο της Ο.Π. Αμαλιάδας

Μετά και τη συμφωνία με την Μινέρβα Α.Ε. για το εργοστάσιο της Γαστούνης

Τη συνέχιση της καλλιέργεια της τομάτας για τις ανάγκες του εργοστασίου της Γαστούνης, με όλους τους συμφωνηθέντες όρους της συνεργασίας, γνωστοποίησε η  UNILEVER – KNORR με επιστολή προς τον πρόεδρο της Ο.Π. Αμαλιάδας κ. Χρ. Βαλιανάτο, μετά και τη συμφωνία με την εταιρεία Μινέρβα Α.Ε. για την πώληση  της εκεί μεταποιητικής μονάδας.

Στην επιστολή συγκεκριμένα εκ μέρους της παραπάνω εταιρείας αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητέ κύριε Βαλιανάτο,

Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας ολοκλήρωσε τη στρατηγική επαναξιολόγηση των τοματικών προϊόντων της στην Ελλάδα.

Αφού εξετάσαμε όλες οι πιθανές εναλλακτικές, με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση και ανάπτυξη των μαρκών και της κατηγορίας, αποφασίσαμε να προβούμε σε πώληση και σήμερα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε πως καταλήξαμε σε συμφωνία με την εταιρεία Μινέρβα Α.Ε.. Η πώληση περιλαμβάνει τα εμπορικά σήματα Pummaro και Pelargos, καθώς και το εργοστάσιο της Γαστούνης και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του κλάδου και την παραγωγή μακροπρόθεσμης αξίας.

Η καλλιέργεια της τομάτας για τις ανάγκες του εργοστασίου της Γαστούνης συνεχίζεται κανονικά και ισχύουν όλοι οι συμφωνηθέντες όροι στην συνεργασία μας.

Πιστεύουμε ότι η Μινέρβα είναι η πλέον κατάλληλη για το μέλλον των τοματικών προϊόντων και του εργοστασίου στη Γαστούνη, καθώς έχει την πρόθεση να επεκτείνει και να αναπτύξει τις μάρκες, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η συμφωνία προβλέπεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2021, οπότε και θα σας ενημερώσουμε εκ νέου. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ