Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΑίσιο τέλος στην εξαφάνιση ηλικιωμένης γυναίκας

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση ηλικιωμένης γυναίκας

Σε μεγάλο χωριό του  δήμου Αρχ. Ολυμπίας

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση ηλικιωμένης σε μεγάλη τοπική κοινότητα του δήμου Αρχ. Ολυμπίας,  που εντοπίστηκε να περιφέρεται στην παραποτάμια περιοχή του Αλφειού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠΡΩΤΗΣ», η ηλικιωμένη  περίπου ηλικίας 80 ετών, ξεκίνησε στα μέσα της περασμένης εβδομάδας από το χωριό της προς την Αρχ. Ολυμπία, πιθανότατα για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Στην πορεία ωστόσο η ηλικιωμένη μάλλον έχασε τον προσανατολισμό της. Με συνέπεια να μετακινηθεί προς τον περιφερειακό δρόμο κι εν συνεχεία προς το παραποτάμιο τμήμα του Αλφειού, όπου καταλήγει  το  ανολοκλήρωτο οδικό κομμάτι!

Η εξαφάνιση της γυναίκας  όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αναστάτωση στα στενά συγγενικά της πρόσωπα. Άρχισαν να την αναζητούν και συγχρόνως ειδοποίησαν τις αρχές.

Στο διάστημα που μεσολάβησε όμως η 80χρονη εντοπίστηκε να περιφέρεται ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη από κάτοικο της περιοχής. Ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές, δίνοντας έτσι τέλος στην περιπέτεια της ηλικιωμένης. Αλλά και στην αγωνία των δικών της ανθρώπων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ