Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΤραγικό τέλος για 78χρονο άνδρα από την περιοχή της Κορυφής

Τραγικό τέλος για 78χρονο άνδρα από την περιοχή της Κορυφής

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 78χρονος άνδρας μόνιμος κάτοικος Κορυφής – Δήμου Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος που διέμενε με την οικογένεια του ανιψιού του αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σημαντικά προβλήματα υγείας, ωστόσο παρά τις πιέσεις των δικών του ανθρώπων δεν ήθελε να ακολουθεί την φαρμακευτική αγωγή που του είχε δοθεί, από τους θεράποντες ιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρώτης» ο άτυχος 78χρονος άνδρας αποφάσισε τα ξημερώματα να ανοίξει το παράθυρο του υπνοδωματίου του και να βγει έξω από το σπίτι στο οποίο διέμενε σε μία προσπάθεια να μην γίνει αντιληπτός από τους οικείους του. Ωστόσο η απουσία του από το σπίτι έγινε αντιληπτή από την σύζυγο του ανιψιού του, η οποία αντιλήφθηκε ότι ο ηλικιωμένος είχε φύγει από το παράθυρο του και άμεσα ξεκίνησε η αναζήτηση του. ο 78χρονος σύμφωνα με τις ενδείξεις κατευθύνθηκε προς το δρόμο που οδηγεί στα κτήματά του, ενώ σε μικρή σχετικά απόσταση υπάρχει γκρεμός.

Σύμφωνα με τα ίχνη τα οποία εντόπισαν οι πυροσβέστες και ο ανιψιός του, ο 78χρονος πέρασε πάνω από το προστατευτικό  κιγκλίδωμα και βρέθηκε στην άκρη του γκρεμού. Εκεί βρέθηκε και ο φακός τον οποίο είχε πάρει μαζί του. Λόγω της πυκνής βλάστησης η οποία υπήρχε στην περιοχή, δεν ήταν εφικτό να εντοπιστεί η σορός του 78χρονου, η οποία τελικά εντοπίστηκε νωρίς χθες το μεσημέρι στο γκρεμό βάθους 60 περίπου μέτρων.

Στο σημείο μαζί με τους άνδρες της ΟΠΚΕ και της Π.Υ. Πύργου, έφτασαν και οι άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ για τις αναζητήσεις, ενώ η ειδική, ορειβατική ομάδας – της 6ης ΕΜΑΚ έφτασε από την Πάτρα προκειμένου να ανασυρθεί η σορός του άτυχου 78χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ