Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ κ. ΤΖΑΒΑΡΑ …

H αποφασιστική συμβολή του βουλευτή Ηλείας κ. Κώστα Τζαβάρα στην υπογραφή της απόφασης χρηματοδότησης της επισκευής του κλειστού γυμναστηρίου Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος», προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, μέσω του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ από τον αναπληρωτή Υπουργό ΕσωτερικώνΣτέλιο Πέτσα, δίνει την ευκαιρία στον Δήμο Πύργου να αποκαταστήσει την εικόνα της εγκατάλειψης που εμφανίζει η συγκεκριμένη αθλητική υποδομή της πόλης του Πύργου.

Η κοινωνία έχει ανάγκη τέτοιων θετικών πρωτοβουλιών που μπορούν να ενδυναμώσουν την προσπάθεια υπέρβασης της παρακμής που σκιάζει την πόλη μας. Αυτή τη φορά είναι απαραίτητη η ορθή διαχείριση του ποσού της χρηματοδότησης, προκειμένου να διασφαλίσουμε την επωφελέστερη αξιοποίησή του. Οι διαθέσιμοι πόροι δεν είναι απεριόριστοι και προφανώς απαιτείται η μέγιστη δυνατή απόδοσή τους σε επίπεδο παραγόμενου έργου. 

Τελικά, αποδεικνύεται ότι μόνο με τη συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο, την Περιφέρεια, τους βουλευτές, το Επιμελητήριο και όλους τους τοπικούς φορείς μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα ουσιαστικό δίκτυο προώθησης των συμφερόντων της κοινωνίας μας.

Ο Δήμαρχος πρέπει πλέον να σκεφτεί με μεγαλύτερη νηφαλιότητα τις πρόσφατες άκρως προσβλητικές δηλώσεις του για τον κ. Τζαβάρα και να αντιληφθεί ότι οι ύβρεις που εκτοξεύει καθημερινά έναντι των πάντων, δεν βοηθούν στην επίλυση κανενός προβλήματος, εκτός από την ικανοποίηση της αυτάρεσκης αλαζονείας του. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ένα διαφορετικό υπόδειγμα πολιτικής παρουσίας και δράσης.  

Στάθης Καννής

Δικηγόρος , Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Πύργου «ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ