Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Η εστίαση πρέπει να μείνει ζωντανή»

«Η εστίαση πρέπει να μείνει ζωντανή»

Τις δράσεις που έχει αναλάβει και ολοκληρώσει η προσωρινή διοίκηση, καθώς και την προκήρυξη εκλογών για τις 8 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο Σύλλογος Εστίασης Διόνυσος Πύργου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ :

Ξεκίνησε τις νόμιμες διαδικασίες για την ίδρυση του Σωματείου μας «ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΠΥΡΓΟΥ» με δικηγόρο ,λογιστή, ΑΦΜ ,στέγη.

• Συνάντηση με όλους τους φορείς σε όλες τις βαθμίδες ,για τα συμφέροντα των επιχειρήσεων μας, δηλ. των μελών μας μεταφέροντας τα αιτήματα μας σε βουλευτές , αντιπεριφερειάρχες , δήμαρχο ,  αντιδημάρχους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

1. Με τους βουλευτές τέθηκαν όλα τα αιτήματα , τα οποία κατατέθηκαν και στην βουλή ,με σημαντική σημείωση εκτός των άλλων και για τα πυρόπληκτα δάνεια που ενδιαφέρουν αποκλειστικά τον νομό μας ,την πόλη μας.

2. Με τους περιφερειάρχες για όποιες ενέργειες –δράσεις μπορούν να γίνουν στην πόλη μας για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις μας (εκδηλώσεις ,βοήθεια από την περιφέρεια ).

3. Με τον δήμαρχο και αντιδημάρχους για μείωση των δημοτικών τελών στο ελάχιστο ,για δράσεις και βοήθεια στις επιχειρήσεις ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν.

4. Τηλεδιασκέψεις με όλους τους φορείς αμιγώς Σωματεία του κλάδου μας για την ανταλλαγή και προώθηση των κοινών αιτημάτων μας γιατί είμαστε μέσα στα 50 σωματεία στην Ελλάδα που διεκδικούν και απαιτούν για τον κλάδο μας.

5. Με τις εταιρίες πνευματικών δικαιωμάτων για την μείωση (όχι για όσο είμαστε κλειστά) των εισφορών κατά 20%

6. Προσφορά μαζί με την περιφέρεια 450 μερίδες φαγητό σε ευαγή ιδρύματα γιατί ο ρόλος του σωματείου είναι και κοινωνικός .

7. Συμπορευόμαστε με το επιμελητήριο Ηλείας και τον εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας .

Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί διότι πλέον το σωματείο μας είναι υπολογίσιμο γιατί τα μέλη που το απαριθμούν όχι μόνο είναι πολλά αλλά θα γίνουν ακόμα περισσότερα και ακούγεται δυνατά η φωνή του.

Την δύσκολη και σημαντική αυτή στιγμή καλούμε όλα τα μέλη και εν δυνάμει μέλη την ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 στα γραφεία του εμπορικού συλλόγου και ώρα 15:00-18:00  για την πραγματοποίηση εκλογών για την ανάδειξη του Δ.Σ. του σωματείου μας .

                                                   Με εκτίμηση

                                              Το προσωρινό Δ.Σ.».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ