Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνίαΣε αυξημένη ετοιμότητα για τυχόν επιπτώσεις από την κακοκαιρία

Σε αυξημένη ετοιμότητα για τυχόν επιπτώσεις από την κακοκαιρία

Σε πλήρη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας και αυξημένη κατάσταση επιφυλακής βρίσκεται ο Δήμος Πύργου προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν επιπτώσεις από την κακοκαιρία με την ονομασία «Λέανδρος».

Οι κακοκαιρία αναμένεται  στις περισσότερες περιοχές στη χώρα μας αυτές τις μέρες, και τα χαρακτηριστικά της οποίας σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία είναι η σημαντική κατά τόπους πτώση της θερμοκρασίας, βροχοπτώσεις, αέρας, και στις ορεινές περιοχές χιόνια και παγετός.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πύργου, έχει προχωρήσει ήδη σε προετοιμασία.Μεταξύ άλλων, υπάρχει μεγάλη επάρκεια σε αλάτι, ενώ το προσωπικό έκτακτης ανάγκης είναι ήδη σε επιφυλακή για να παρέμβει όπου τυχόν οι συνθήκες το απαιτήσουν. Έχουν προγραμματιστεί για να επιχειρήσουν, 4 μηχανήματα έργου, 3 φορτηγά, 3 φορτηγάκια 4×4, και δυο πυροσβεστικά οχήματα του Δήμου.

Συνιστάται και στους πολίτες, όπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση, να είναι προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από τυχόν κινδύνους που δύνανται να προέρχονται από την εκδήλωση καιρικών φαινομένων.

-Τηλέφωνα επικοινωνίας, αν κι εφόσον δημιουργηθούν καταστάσεις που χρήζουν παρέμβασης:

26213 62421

26213 62403

6938 693961 (Μαρίνος Αχτύπης)

6934 370552 (Αγγελική Διονυσοπούλου)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ