Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Νικολαβγένης

480

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο υγειονομικός κόσμος της Ηλείας, η Ροβιάτα αλλά και ολόκληρη η Ηλεία από τον πρόωρο χαμό του Κώστα Νικολαβγένη, στα 57 του χρόνια. Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας του νομού, πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροβιάτας για 16 χρόνια και ενεργός πολίτης, ο Κώστας Νικολαβγένης «έφυγε» χθες τα ξημερώματα από τη ζωή στο Νοσοκομείο του Πύργου, νικημένος από την ασθένεια με την οποία έδινε σκληρή μάχη τα τελευταία χρόνια.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή και ώρα 15.00 στη Ροβιάτα.

Συλλυπητήριο μήνυμα Προέδρου Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας (Σ.ΦΙ.Ν.Α.) εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Νικολαβγένη, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας Ηλείας, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο Κώστας Νικολαβγένης υπηρέτησε επί σειρά ετών τον χώρο της υγείας, με ήθος και αξιοπρέπεια, διακρίθηκε για την αγωνιστικότητά του τόσο στην προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων του όσο και για την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών υγείας στο νομό. Ήταν μαχητής από κάθε άποψη και ένας από τους υποστηρικτές του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Αφήνει πίσω του μεγάλο κενό και ο υγειονομικός κόσμος έγινε φτωχότερος με το χαμό του.

Καλό ταξίδι Κώστα Νικολαβγένη…

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Ανδρέας Παπαδάκος».                                             

Συλλυπητήρια του Σωματείου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Νομού Ηλείας

«Το Σωματείο Εργαζομένων Κ. Υγείας  Ν. Ηλείας αποχαιρετά τον εκλεκτό συνάδερφο και επί σειρά ετών Πρόεδρο του Σωματείου Κώστα Νικολαβγένη.

Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που προτεραιότητα του είχε πάντα την προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέρφων του. Είχε αναδείξει ένα σπουδαίο έργο από την θέση του και η μνήμη του θα μας συντροφεύει πάντα.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι φίλε και συνάδερφε Κώστα».

Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αμαλιάδας

«Στο άκουσμα του θανάτου του φίλου και συνάδελφου Κώστα Νικολαβγένη προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας Νομού Ηλείας, μόνο θλίψη και συγκίνηση αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ο Κώστας μαχητής  και αγωνιστής, για πολλά χρόνια εκλεγμένος πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, όπως πάντα έδωσε την τελευταία του μάχη με σθένος με περιφέρεια ,απέναντι στην επάρατη νόσο. Πάλεψε αντρίκια μέχρι το τέλος, δεν υποχώρησε,  δεν δείλιασε, όπως ο ίδιος ήξερε να κάνει πάντα. Παντού μπροστά σε όλους τους αγώνες,  με χαμόγελο,  με ψυχή και θάρρος για τους εργαζόμενους, για το Κέντρο Υγείας, για  τον τόπο του. Είναι μεγάλη απώλεια για όλους εμάς  τους συνάδελφους και συναγωνιστές  , αλλά πιο  μεγάλη είναι για την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους. Η σκέψη και η καρδία μας είναι κοντά τους στη λύπη  και στο πένθος τους.

Καλό ταξίδι φίλε αγαπημένε.

Σωκράτης Σωτηρόπουλος».