Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚοινωνία«Το προσωπικό του ‘Βοήθεια στο Σπίτι’ είναι 3 μήνες απλήρωτοι!»

«Το προσωπικό του ‘Βοήθεια στο Σπίτι’ είναι 3 μήνες απλήρωτοι!»

Τρείς μήνες απλήρωτοι είναι οι υπάλληλοι του «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Δήμο Ήλιδας, όπως καταγγέλλουν. Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε καταγγελία, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Βάσει νόμου ο δήμος Ήλιδας οφείλει να δώσει την ετήσια επιχορήγησή του στη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρησης του δήμου Ήλιδας η οποία υλοποιεί τη δομή Βοήθεια στο Σπίτι, καθώς επίσης και να ορίσει και υπάλληλο εκκαθαριστή.

Η πρόεδρός της Επιχείρησης κα Κοτσαύτη εδώ και 2 μήνες στέλνει συνεχώς όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία χάνονται στον δήμο, έχει έρθει πολλές φορές σε επαφή με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Οικονομικών και Διοίκησης Προσωπικού και το μόνο που παίρνει είναι αναβλητικές απαντήσεις.

Το προσωπικό του ‘Βοήθεια στο Σπίτι’ είναι 3 μήνες απλήρωτοι, από τον Αύγουστο του 2020 και αν δεν λυθούν τα προβλήματα αυτά δεν θα μπορεί να ενταχθεί στη νέα προγραμματική σύμβαση με την ΕΤΑ για τη συνέχεια του προγράμματος. 

Παρακαλούμε πολύ ως υπάλληλοι αυτής της δομής και ως πολίτες να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες από το δήμο ενόψει των καταστάσεων που ζούμε σαν χώρα και ιδίως διότι είμαστε στην πρώτη γραμμή και δίπλα στους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας και ΑΜΕΑ που μας έχουν τόσο ανάγκη όσο ποτέ. 

 Με εκτίμηση οι υπάλληλοι του Βοήθεια στο Σπίτι». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ