Συγκινητικές στιγμές στην βραδιά της Ζωής Δημοπούλου στη Βάρδα

94

«Είμαι η Ζωή και θα παραμείνω η Ζωή!»

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη  έλαβε την απόλυτη στήριξη ενόψει των εκλογών της Κυριακής

Σε μία άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα, στον τόπο καταγωγής της, τη Βάρδα, η Ζωή Δημοπούλου έλαβε για μία ακόμα φορά την απόλυτη στήριξη και την αγάπη από τους πολίτες ενόψει των περιφερειακών εκλογών της Κυριακής.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε την Πέμπτη στο Deja Vù Café Cocktail Bar, στη βραδιά που διοργάνωσε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για Όλους». Πολίτες που αναγνωρίζουν στο πρόσωπο της Ζωής την ελπίδα και την θέληση για προσφορά, για ένα καλύτερο αύριο στον Νομό μας.

Η Ζωή Δημοπούλου στον σύντομο χαιρετισμό της, αφού ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της την οικογένειά της και τον κόσμο που την στηρίζει θερμά, τόνισε:  «Η πολιτική αντίληψη που πρεσβεύω είναι αντίληψη διαλόγου και συνεργασιών, αντίληψη πολιτικού πολιτισμού, μακριά από την τοξικότητα  και τον παλαιοκομματισμό. Το ίδιο φυσικά πρεσβεύει και ο Περιφερειάρχης μας ο Νεκτάριος Φαρμάκης.  Αυτός άνοιξε τον δρόμο για μία νέα αντίληψη διοίκησης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και γι αυτό το βράδυ της Κυριακής θα είναι και πάλι Περιφερειάρχης με μεγάλο ποσοστό!».

Εμφανώς συγκινημένη στο τέλος της ομιλίας, η Ζωή κατέληξε ως εξής: «Είμαι η Ζωή και θα παραμείνω η Ζωή ότι και να γίνει το βράδυ της Κυριακής! ΕΣΕΙΣ θα κρίνετε εάν αξίζει να μου δώσετε την δύναμη να σας εκπροσωπήσω στο Περιφερειακό Συμβούλιο! Να μεταφέρω τις αγωνίες σας, τα προβλήματά σας, αλλά και τις δικές σας προτάσεις για το μέλλον της Ηλείας. Με την δική σας στήριξη η φωνή μου θα είναι η δική σας φωνή στο Περιφερειακό Συμβούλιο! Μαζί συνδιαμορφώνουμε το μέλλον μας! Βγαίνουμε Μπροστά! Μπροστά για Όλους Μπροστά για την Ηλεία!».