Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑνδρέας Παπαδάκος: Δοκιμάστε μας, πιστέψτε μας, ψηφίστε μας.

Ανδρέας Παπαδάκος: Δοκιμάστε μας, πιστέψτε μας, ψηφίστε μας.

Δώστε μας την ευκαιρία να φτιάξουμε όσα δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι!

Με συναυλία και ποιοτική μουσική ολοκληρώθηκε ο προεκλογικός αγώνας του Ανδρέα Παπαδάκου λίγο πριν από τις εκλογές της Κυριακής.

Ο κ. Παπαδάκος θέλησε να ευχαριστήσει με καλή μουσική και μια νότα χαράς τους χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές της δημοκρατικής και ανεξάρτητης παράταξής του, με συναυλία στην πλατεία Καλίτσα το βράδυ της Παρασκευής. Το καλό κλίμα και η χαρούμενη διάθεση που επικρατεί, συνδυαστικά με την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών ενισχύουν τον αέρας νίκης για τον Ανδρέα Παπαδάκο και την «Ήλιδα 36».

Διπλή ευλογία στον Παπαδάκο για την εκλογική του επιτυχία στην Ήλιδα

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Αθανάσιο επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας Ανδρέας Παπαδάκος συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής του Καναδά π. Νικόλαο Αλεξανδρή.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας τους υποδέχθηκε με χαρά και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Παπαδάκο για τις αυριανές εκλογές, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων το σπουδαίο έργο που έχει προσφέρει στην Ηλεία σε ανύποπτο χρόνο. Νωρίτερα είχε προηγηθεί μια ενδιαφέρουσα συζήτηση τόσο για τον Έλληνα Ομογενή Ανδρέα  Παπαδάκο, όσο και τους ισχυρούς δεσμούς της Αρχιεπισκοπής του Καναδά, με την εκκλησία της Ελλάδας και ανταποκρίθηκε θετικά να μεταβούν και οι τρεις στον Καναδά μετά από πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Καναδά κ.κ. Σωτηρίου.

Μίλησαν για τη ζωή και το έργο του

Αξίζει να σημειωθεί ότι την κεντρική ομιλία του Ανδρέα Παπαδάκου που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ξεπερνώντας κάθε προσδοκία από πλευράς συμμετοχής πολιτών στην πλατεία Ελευθερίας, οι οποίοι επιθυμούν την αλλαγή στο δήμο, προλόγισε ο επιστήθιος φίλος του Έλληνας ομογενής Κώστας Κουτρουμπής ο οποίος μίλησε για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία του Ανδρέα Παπαδάκου στον Καναδά καθώς και ο π. Νικόλαος Αλεξανδρής Πρωτοπρεσβύτερος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής του Καναδά ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Ανδρέα Παπαδάκου και στο ανυπολόγιστης αξίας έργο του στο εξωτερικό και την Ηλεία.

Κλείνοντας επισήμανε το πόσο τυχεροί θα είναι οι πολίτες της Ήλιδας εκλέγοντας αύριο Κυριακή για Δήμαρχό τους τον Ανδρέα Παπαδάκο, τον άνθρωπο που ήρθε για να δώσει και όχι να πάρει !

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ