Στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» τα γυρίσματα της διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής “MARIA”για τη ζωή της Μαρίας Κάλλας

107

Στο επίκεντρο του διεθνούς κινηματογραφικού ενδιαφέροντος βρίσκεται για άλλη μια φορά ο Πύργος. Τις επόμενες ημέρες το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» θα φιλοξενήσει συντελεστές της διεθνούς κινηματογραφικής συμπαραγωγής «MARIA», όπου και θα πραγματοποιηθούν μέρη των γυρισμάτων της βιογραφικής ταινίας με θέμα τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.

 – Πρόκειται για μια ταινία μεγάλου μήκους γιατην κορυφαία Ελληνίδαυψίφωνο, με διεθνούς φήμης ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και με βραβευμένους συντελεστές. Σκηνές της ταινίας θα πραγματοποιηθούν επίσης και στο Κατάκολο και συγκεκριμένα στη θαλαμηγό “CristinaO”.

Ηθοποιοί και συνεργεία θα βρίσκονται στην πόλη του Πύργου στα τέλη της επόμενης εβδομάδας για τα γυρίσματα της ταινίας, που θα γίνουν όπως έχει γνωστοποιηθεί, με μεγάλη ασφάλεια και άκρα μυστικότητα.

Από ελληνικής πλευράς, η εταιρεία που έχει αναλάβει την παραγωγή είναι η Heretic με συστηματική παρουσία σε διεθνείς συμπαραγωγές. Μια εκ των οποίων, η βραβευμένη  με Χρυσό Φοίνικα ταινία «TriangleofSadness», σε σκηνοθεσία RubenOstlund, γυρίσματα της οποίας είχαν γίνει στο Κατάκολο.