Με επιτυχία οι Πανελλήνιοι Αγώνες Γενικής Αεροπορίας στο Μεσολόγγι: Στην 3η θέση της Γενικής κατάταξης η Αερολέσχη Πύργου

55

 Η Αερολέσχη Πύργου , το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023 έλαβε μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Γενικής Αεροπορίας. Η διεξαγωγή του αγώνα έγινε σύμφωνα με τον Αγωνιστικό κανονισμό της FAI «Air Rally Flying» έκδοσης 2023 και προ μετρείται στην αξιολόγηση των σωματείων, ενώ παράλληλα θα είναι κριτήριο για την συγκρότηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ για συμμετοχή σε Διεθνείς Διοργανώσεις για τα έτη 2024 & 2025 για το αγώνισμα «Air Rally Flying»   

   Η Αερολεσχη Πύργου έλαβε μέρος στον αγώνα με ένα πλήρωμα , Γιαννακουλιας Θ. – Ζαχαροπουλος Γ. με το αεροσκάφος της Αερολέσχης μας SX-SRS.  Ο διαγωνισμός περιλάμβανε δύο πτήσεις Ναυτιλίας 80 – 90 ναυτικών μιλίων με καθορισμένους χρόνους στα σημεία και συνολικό χρόνο, υπέρβαση αυτών των χρόνων είχε ανάλογα και βαθμούς ποινής  και Προσγείωση Ακριβείας σε συγκεκριμένο σημείο στο διάδρομο. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι πλήρωμα της Αερολέσχης μας κατέλαβε  την 3η θέση  στην Γενική κατάταξη.

   Θέλω να ευχαριστήσω την Οργανωτική Επιτροπή ,  Σαμπράκο Νικόλαο και Σκαρμίντζο Νίκο για την άψογη Διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου αγώνα, την Αερολέσχη Μεσολογγίου , τον πρόεδρο της,  Πρεβεζάνο Βασίλειο για την φιλοξενία και  όλους τους  συμμετέχοντες Αεραθλητές στον αγώνα. Φωτογραφίες από το Αγώνα – Βράβευση και Δείπνο στο Μεσολόγγι.