Ενωμένοι Αλλάζουμε τον Πύργο: “Η πρόοδος είναι γένους θηλυκού”

92

 – Γυναίκες κάθε ηλικίας έδωσαν μήνυμα  σαρωτικής νίκης στον Δήμαρχο της καρδιάς τους, τον Τάκη Αντωνακόπουλο!

Οι γυναίκες του Δήμου Πύργου επεφύλασσαν μια μεγάλη αγκαλιά στήριξης για τον Δήμαρχο Τάκη Αντωνακόπουλο το βράδυ του Σαββάτου, στη μεγαλειώδη, όπως εξελίχθηκε, συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο “Επαρχείον”. 

Γυναίκες κάθε ηλικίας έδωσαν μήνυμα  σαρωτικής νίκης στον Δήμαρχο της καρδιάς τους!

“Η πρόοδος είναι γένους θηλυκού”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάκης Αντωνακόπουλος, ευχαριστώντας από τα βάθη της καρδιάς του τις γυναίκες του Δήμου Πύργου για την συγκλονιστική τους παρουσία.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Πύργου έκανε απολογισμό δράσεων και πολιτικών της Δημοτικής Αρχής σε θέματα στήριξης της γυναίκας:

-Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού με διακεκριμένους επιστήμονες

-Ενίσχυση του έργου του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου με δράσεις κατά της έμφυλης βίας, τόσο με ενημερωτικές ημερίδες, όσο και με συμμετοχή στην πανελλήνια δράση Strong me.

-Ενίσχυση και στήριξη σε όλους τους γυναικείους Συλλόγους του Δήμου

-Πολιτικές και δράσεις με έμφαση στη ισότητα και ισονομία των δύο φύλων.

-Καταγγείλαμε κάθε μορφή βίας απέναντι στη γυναίκα.

-Φροντίσαμε την γυναίκα-μητέρα με Δομές για τα παιδιά και Πολιτιστικές-Αθλητικές δράσεις για ποιοτικό ελεύθερο χρόνο.

Επίσης, ο Τάκης Αντωνακόπουλος αναφέρθηκε στις νέες δράσεις που ετοιμάζει ο Δήμος Πύργου για την νέα πενταετία με στόχο την γυναίκα και την ευημερία της.

Δράσεις για την εναρμόνιση του εργασιακού χρόνου των γυναικών με τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις, νέες δράσεις κατά της έμφυλης βίας, καθώς και την δημιουργία νέου ΚΑΠΗ στον Πύργο!