Ενθουσιασμός στο Γρύλλο για τον Σάκη Μπαλιούκο

74

Εκπρόσωποι των κατοίκων: «Ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες  και στις ανάγκες των δημοτών»

«Θα αφήσουμε και πάλι θετικό αποτύπωμα στο χωριό σας όπως και σε όλο το δήμο» ανέφερε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι κάτοικοι της Τ.Κ. Γρύλλου τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκο, καθώς και τους υποψηφίους στο συνδυασμό «Ενωτική Δημιουργία», στο πλαίσιο  της συγκέντρωσης που έγινε ενόψει των δημοτικών  εκλογών  της 8ης Οκτωβρίου.

Στη διάρκεια της συγκέντρωσης στο Γρύλλο, τόσο ο πρόεδρος της Τ.Κ. Δημ. Δημητρόπουλος, όσο και ο πρ. πρόεδρος Βασ. Δρακόπουλος, εξέφρασαν τη μεγάλη ικανοποίησή τους διότι όπως τόνισαν ο Σάκης Μπαλιούκος ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και στις ανάγκες των δημοτών και ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ τα αιτήματα που τέθηκαν στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων εστίασε την ομιλία του στην υλοποίηση έργων που όπως είπε δεν έχουν πολλές πόλεις του Νομού μας, όπως το  σύστημα αποχέτευσης επεξεργασίας των λυμάτων στο Γρύλλο,  που θα καταλήγει στον εκσυγχρονισμένο βιολογικό καθαρισμό Κρεστένων, ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Μίλησε εξάλλου για τα πολλαπλά έργα οδοποιίας καθώς και τον διαγωνισμό που έχει γίνει για την κατασκευή της πλατείας του Γρύλλου, την οποία χαρακτήρισε ως κόσμημα και θα της δοθεί το όνομα  του αείμνηστου επιφανούς αστροφυσικού Διονύση Σιμόπουλου, που ήταν πάντα με τη φυσική παρουσία του στο πλευρό  του υποψηφίου Δημάρχου και της Ενωτικής Δημιουργίας.

«Θα αφήσουμε και πάλι θετικό αποτύπωμα στο χωριό σας όπως και σε όλο το δήμο.  Θα σας περιμένουμε στη μεγάλη γιορτή της ΝΙΚΗΣ που έρχεται στις 8 Οκτωβρίου» ανέφερε θερμά χειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.