Γέμισε ασφυκτικά ο χώρος διεξαγωγής της εντυπωσιακής συναυλίας της Ελένης Τσαλιγοπούλου

207

Κατακλύστηκε από κόσμο η Ανδρίτσαινα!

Αυλαία στις επιτυχημένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο έπεσε η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2023 του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, με τη συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας Ελένης Τσαλιγοπούλου το βράδυ της Κυριακής στην Ανδρίτσαινα, η οποία κυριολεκτικά κατακλύστηκε από ντόπιους και επισκέπτες!

Ήταν  η μεγαλύτερη  σε προσέλευση κοινού συναυλία  στην ιστορική πρωτεύουσα του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, αφού η πλατεία πλησίον από τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου γέμισε ασφυκτικά, από μικρούς και μεγάλους που πήγαν για να απολαύσουν από κοντά την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα, η οποία  τους …αποζημίωσε  στα μέγιστα με την σπουδαία παρουσία της.

Ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος σε χαιρετισμό του καλωσόρισε  τους ετεροδημότες, τους φιλοξενούμενους και τους επισκέπτες στην περιοχή, λέγοντας πως με τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος και το Ν.Π.Δ.Δ. ήταν προσπάθεια για από κοινού αντάμωμα, ανταλλαγή απόψεων και ευχών για τον Δεκαπενταύγουστο.

Παράλληλα ευχήθηκε καλή διασκέδαση με την άριστη, όπως είπε, καλλιτέχνιδα, την Ελένη Τσαλιγοπούλου η οποία με τη σειρά της  δήλωσε εντυπωσιασμένη με την περιοχή.

Αισθητή ήταν και η παρουσία του συλλόγου Γυναικών Ανδρίτσαινας, με εξαιρετικές χειροποίητες δημιουργίες.

Παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδος κ. Δημ. Νικολακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ανδρίτσαινας κ. Μιλτ. Γεωργακόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και πρόεδρος της Δ.Κ. Κρεστένων  κ. Κώστας Δρακόπουλος, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Ανδρίτσαινας κ. Θεοδ. Τζίβας, ο διοικητής το Α.Τ. Ανδρίτσαινας κ. Γιαν. Βασιλόπουλος, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κ. Ζωή Δημοπούλου, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων κ.α.