Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΟρκωμοσία των έξι εργαζόμενων  στο «Βοήθεια στο Σπίτι», έγινε από το δήμαρχο...

Ορκωμοσία των έξι εργαζόμενων  στο «Βοήθεια στο Σπίτι», έγινε από το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Παροχή σημαντικών

υπηρεσιών στους πολίτες

Σάκης Μπαλιούκος: «Το πρόγραμμα έδωσε τη δυνατότητα στους δήμους να πλησιάσουν το συνάνθρωπο»

Μέσα σε κλίμα  χαράς και μεγάλης ικανοποίησης, έγινε από το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκη Μπαλιούκο, η ορκωμοσία  των  έξι μόνιμων –πλέον- εργαζόμενων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου.

Ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων  καλωσόρισε τις εργαζόμενες που για πάνω από 20 χρόνια εργάστηκαν σε μη μόνιμο καθεστώς στο εν λόγω πρόγραμμα, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στους ανθρώπους  που είχαν ανάγκη στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Μιλώντας κατά την ορκωμοσία ο κ. Μπαλιούκος τόνισε πως πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έδωσε τη δυνατότητα στους δήμους να πλησιάσουν τον πολίτη και μπήκε βαθειά στην ψυχή όλων των Ελλήνων, υπογραμμίζοντας  πως  «η δική σας παρουσία συνέτεινε σε αυτό και είμαι  σίγουρος ότι θα συνεχιστεί και δεν θα επαναπαυτούμε λόγω της μονιμότητας».

Ακόμα ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων ανέφερε πως η προσπάθεια του δήμου στη νέα προγραμματική περίοδο θα επικεντρωθεί στην επέκταση του προγράμματος και στην περιοχή του πρ. δήμου Αλιφείρας, δεδομένου ότι όπως εξήγησε, «εξαιτίας των αφρόνων διαχειρίσεων  που έκαναν στο παρελθόν οι εκπρόσωποί της  το  απώλεσαν, για να μπορέσουμε να έχουμε αυτή την παροχή στους δημότες μας».

Οι μόνιμες  πλέον εργαζόμενες στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων είναι οι κ.κ. Τσαπαρδώνη Βασιλική, Τσαρεσιώτη Βασιλική, Χρονά Βασιλική, Παναγοπούλου Αγγελική, Ζέρβα Κωνσταντίνα και Τζεορτζέτα  Μανολάκε.

Σημειωτέον πως  στο εν λόγω πρόγραμμα του δήμου απασχολούνταν μία ακόμα εργαζόμενη, που ωστόσο δεν ήταν στους οριστικούς πίνακες του υπουργείου Εσωτερικών και με νομοθετική ρύθμιση  θα μεταφερθεί στο δήμο με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου 24μηνης διάρκειας.

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν ο αναπλ. δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Γιαν. Δάγκαρης, ο Γ.Γ. του δήμου κ. Κώστας Πολυζωγόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του δήμου κ. Διον. Βασιλακόπουλος, προϊστάμενοι, συγγενείς των εργαζόμενων κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ