Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠύργος: Στα επείγοντα άνδρας μετά από ατύχημα με σεξουαλικό βοήθημα

Πύργος: Στα επείγοντα άνδρας μετά από ατύχημα με σεξουαλικό βοήθημα

Στα επείγοντα του νοσοκομείου Πύργου έφτασε το βράδυ της Τετάρτης ένας νεαρός άνδρας, μετά από ατύχημα που είχε με σεξουαλικό βοήθημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protinews.com.gr ο άτυχος άνδρας, επισκέφτηκε το νοσοκομείο όπου εξήγησε στους γιατρούς τι είχε συμβεί, γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε από τις σχετικές ακτινολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί του νοσοκομείου προσπάθησαν να αφαιρέσουν το σεξουαλικό βοήθημα από τον πρωκτό του ασθενούς ανεπιτυχώς με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να νοσηλευτεί στην χειρουργική όπου σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε επέμβαση αφαίρεσης του αντικειμένου με επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό των ανδρών που χρησιμοποιούν δονητή στο σεξ ανέρχεται στο 45% , σύμφωνα με έρευνα του Indiana University. Συγκεκριμένα, τα συμπεράσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι άντρες που χρησιμοποιούν τον δονητή για τα προκαταρκτικά στο σεξ με την σύντροφο τους είναι το 40%. Ενώ ένα 17% είπαν ότι τον έχουν χρησιμοποιήσει για αυτοϊκανοποίηση. Οι λόγοι που οι άντρες τον έχουν χρησιμοποιήσει είναι το 67% το έκανε “για πλάκα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ