Συγχαρητήρια Επιστολή στον Αντιστράτηγο κ.Σκλάβο Σπυρίδων

222
         

Με μία συγχαρητήρια επιστολή θέλησε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας Κ. Γρηγόρης Κατσώλης να συγχαρεί, τον Ηλείο στην καταγωγή, κ. Σπυρίδωνα Σκλάβο, για την προαγωγή του στον βαθμό του Αντιστράτηγου της Ελληνικής Αστυνομίας και την ανάθεση των νέων καθηκόντων του, ως Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Στην επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμε Στρατηγέ,

Με την παρούσα επιστολή, σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την προαγωγή σας στον βαθμό του Αντιστράτηγου της Ελληνικής Αστυνομίας και την ανάθεση των νέων καθηκόντων σας, ως Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος. Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον νομό Ηλείας, τόπο καταγωγή σας, η ιεραρχική σας ανέλιξη και άνοδός σας στη βαθμολογική κλίμακα των ανωτέρων Αξιωματικών του σώματος. Η πολυετής διακεκριμένη πορεία σας στην ΕΛ.ΑΣ., το ήθος, η αποτελεσματικότητα και η επαγγελματική σας αφοσίωση, αποτελούν εχέγγυα ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου και αποδοτικού έργου.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ολόθερμες ευχές μου για υγεία και δύναμη, ώστε να ανταποκριθείτε στο έργο σας, με συνέπεια και υπευθυνότητα».

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας

ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόρης