Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑμέτρητες ευχές στον Δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη!

Αμέτρητες ευχές στον Δήμαρχο Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη!

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ

Αμέτρητες ήταν οι ευχές που δέχτηκε ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, για την ονομαστική του εορτή.

Φίλοι, συνεργάτες, πολίτες, είχαν την ευκαιρία να τον συναντήσουν και να του ευχηθούν, τόσο για την ονομαστική του εορτή όσο και για το νέο έτος και όπως ήταν αναμενόμενο μεταξύ ευχών και χαλαρής κουβέντας, το κλίμα ‘μύρισε’ και εκλογές!

Ο Δήμαρχος Ήλιδας δέχτηκε ευχές στο Συνεδριακό Κέντρο της Αμαλιάδας, το οποίο από νωρίς το πρωί κατακλύστηκε από λουλούδια, με πολλά κεράσματα για τους επισκέπτες, ενώ το τηλέφωνο του κ. Λυμπέρη χτυπούσε ασταμάτητα.

Ξεχωριστή ήταν και η επίσκεψη που δέχτηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιο Β’, ο οποίος του έδωσε την ευλογία του και του ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση, καθώς και κάθε επιτυχία στους στόχους του, ενώ δοθείσης της ευκαιρίας ο Σεβασμιότατος ενημερώθηκε επιγραμματικά για τα τεκταινόμενα του δήμου ενώ συζήτησαν πώς μπορούν να συνεργαστούν ακόμη περισσότερο δήμος και εκκλησία, καθώς οι σχέσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.

Ο κ. Λυμπέρης ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο και όσους τον επισκέφθηκαν για την αγάπη προς το πρόσωπό του, απέφυγε τις πολιτικές δηλώσεις, ωστόσο ανέφερε με νόημα ότι η νέα χρονιά θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή με πολλά έργα και σχέδια για ακόμη περισσότερα, καθώς μετά τις κρίσεις επέρχεται η άνθηση και η δημιουργία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ