Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠηνεία: Σκοτώθηκε 61χρονος ενώ πήγαινε για δουλειά

Πηνεία: Σκοτώθηκε 61χρονος ενώ πήγαινε για δουλειά

Τραγικός επίλογος γράφτηκε για έναν 61χρονο αγρότη από την περιοχή της Πηνείας, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στην περιοχή Ροδιά κατά την επιστροφή του από γεωργικές εργασίες, με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γρήγορα γνωστή και να σοκάρει φίλους και γνωστούς.

Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν ο άτυχος Διονύσης Παπαναστασίου πήγε στο χωράφι του όπως κάθε μέρα προκειμένου να εκτελέσει τις εργασίες του. Μετά την ολοκλήρωσή τους, πήρε το δρόμο της επιστροφής. Μια λάθος κίνηση, ένα οδηγικό λάθος, έμελλε όμως να αποβεί μοιραίο και να του στοιχίσει τη ζωή. Το τρακτέρ του την ώρα που αυτός βρισκόταν σε αγροτικό δρόμο πίσω από το χωριό του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να βρεθεί σε παρακείμενο χωράφι, όπου και προσέκρουσε πάνω σε ελαιόδεντρα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης αυτής ήταν ο 61χρονος να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Διερχόμενοι από το σημείο που είδαν τι είχε συμβεί, ειδοποίησαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οικογενειάρχης και αγαπητός χαρακτήρας

Ο Διονύσης Παπαναστασίου είχε καταφέρει με τη σύζυγό του να δημιουργήσει οικογένεια, αποκτώντας τρεις κόρες. Όσον αφορά την επαγγελματική του δραστηριότητα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της εμπορικής ναυτιλίας, ενώ φαίνεται ότι είχε και ελαιοτριβείο στο χωριό. Κόσμος που τον ήξερε μιλούσε με τα καλύτερα λόγια, κάνοντας λόγο για ένα καλό και ιδιαίτερα έξυπνο άνθρωπο με αξίες που είχε αποκτήσει όντας γιός ιερέα.

flamis.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ