Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας για την ενίσχυση των αστυνομικών επιχειρήσεων στο Νομό Ηλείας

Σημαντική δωρεά προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας από τη Βουλευτή Διονυσία Αυγερινοπούλου

Σημαντική δωρεά πραγματοποίησε η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας του Ν. Ηλείας και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, για την ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας του σώματος και συνεχάρη του αστυνομικούς για την προσφορά και το σπουδαίο έργο που επιτελούν προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της, η κα Αυγερινοπούλου συναντήθηκε και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Ταξίαρχο κ. Μιχάλη Οικονομόπουλο, όπου συζήτησαν μεταξύ άλλων, για θέματα που αφορούν στην έννομη τάξη στο Νομό, τις ανάγκες της Αστυνομίας σε προσωπικό και εξοπλισμό και κυρίως τις στεγαστικές και κτιριακές ανάγκες των Αστυνομικών Τμημάτων της Ηλείας.

Η κα Αυγερινοπούλου δήλωσε:

«Έχω την ιδιαίτερη χαρά να προβώ σε μια ακόμη δωρεά προς την Διεύθυνση Αστυνομίας του Νομού Ηλείας, συμβάλλοντας, έστω και κατ’ ελάχιστο, στην ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής που διαθέτει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, διευκολύνοντας, έτσι, το σημαντικό έργο των αστυνομικών του Νόμου μας. Συγχαίρω τους αστυνομικούς μας που είναι στην πρώτη γραμμή και με αυταπάρνηση στέκονται δίπλα στον πολίτη και ευελπιστώ ότι και με αυτή την συνεισφορά θα μπορούν να επιτελέσουν αποτελεσματικότερα το έργό τους. Βρίσκομαι πάντοτε δίπλα σε όλους τους αστυνομικούς μας!»

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, κ. Γρηγόρης Κατσώλης, δήλωσε:

«Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Βουλευτή Ηλείας, κυρία Αυγερινοπούλου, για την παροχή υλικοτεχνικής υποδομής στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου. Η κίνηση της αυτή έρχεται να προστεθεί και σε αντίστοιχες κινήσεις της κυρίας Βουλευτού, κατά το παρελθόν, σε έτερες υπηρεσίες του Νομού. Κάτι που αποδεικνύει ότι η κυρία Αυγερινοπούλου εμπράκτως αναγνωρίζει και υποστηρίζει την πολύπλευρη προσφορά μας στο τόπο».

Η κα Αυγερινοπούλου, ούσα Μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας που μετέχουν στην Επιτροπή Δημοσίας Τάξεως της Βουλής των Ελλήνων με αρμοδιότητα υποθέσεις και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ασχολείται επισταμένως με τα θέματα που αφορούν στην έννομη τάξη στο Νομό, αλλά και, ειδικότερα, με τις ανάγκες του Αστυνομικού Σώματος σε προσωπικό και εξοπλισμό, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη τους προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Η εν λόγω προσφορά είναι η τρίτη κατά σειρά δωρεά της προς την Ελληνική Αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ