Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΥπεγράφη η σύμβαση έργου οδοποιίας στη Μυρτιά

Υπεγράφη η σύμβαση έργου οδοποιίας στη Μυρτιά

Συνεχίζονται τα έργα στο Δήμο Πύργου

Άμεσα ξεκινούν οι εργασίες υλοποίησης για ένα ακόμα έργο, αυτό το διάστημα σε διάφορες περιοχές της έκτασης του Δήμου. Αφορά στην προκειμένη περίπτωση έργο οδοποιίας στην Τ.Κ. Μυρτιάς αφού υπεγράφη από τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και τον ανάδοχο του έργου, παρουσία και του διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Άγγελου Τσίκα, η σύμβαση για την εκτέλεση του.

Έργο που εδώ και αρκετά χρόνια αποτελούσε αίτημα της Τοπικής Κοινότητας και των κατοίκων της, κι αφού προηγήθηκαν όσες ενέργειες χρειάστηκε, πλέον υλοποιείται. 

Ακολούθησε και συνάντηση του προέδρου της Τ.Κ. Μυρτιάς Άγγελου Πήττα με τον δήμαρχο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Αργυρόπουλο, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα της περιοχής.

Όπως επεσήμανε ο κ. Αργυρόπουλος: “Η αφορμή της συνάντησης μας ήταν η υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου οδοποιίας με τσιμεντόστρωση και αποκατάσταση του οδοστρώματος στη θέση «Μαυρομιχάλη» της Μυρτιάς», προϋπολογισμού 74.000 ευρώ, κάτι που αποτελούσε πάγιο αίτημα της Κοινότητας και των κατοίκων αφού εξυπηρετεί πολλές οικογένειες που περνούν από αυτόν τον δρόμο. Πλέον θα υλοποιηθεί σύντομα.

Επίσης, είχαμε συνεργασία για την ευρισκόμενη ήδη σε εξέλιξη εργολαβία των εργασιών για τη μετεστέγαση του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου από τον Άγιο Ιωάννη στην κτηριακή υποδομή Γυμνασίου της Τ.Κ. Μυρτιάς. Εξετάστηκαν και κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να υλοποιηθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς να είναι όλα έτοιμα. Μάλιστα, για το σκοπό αυτό, με εντολή του δημάρχου κ. Αντωνακόπουλου, την Πέμπτη θα βρεθούμε στο χώρο, εγώ, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, ο επιβλέπων του έργου κι ο ανάδοχος του έργου εκεί, προκειμένου να επισπευστεί ότι χρειάζεται από πλευράς εργασιών για να υπάρχει η απαραίτητη ετοιμότητα στην ώρα της.

Ακόμα, έγινε συζήτηση για την κατασκευή Παιδικής Χαράς στη Μυρτιά, με κονδύλι μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» όπου ο Δήμος Πύργου έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση. Καθώς επίσης συζητήθηκαν θέματα που έθεσε ο πρόεδρος για την Τ.Κ., καθαριότητας, οδοποιίας, κι άλλα σχετικά».

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Άγγελος Πήττας, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου κ. Αντωνακόπουλο, καθώς επίσης τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αργυρόπουλο, ενώ τόνισε πως: «Στην περίπτωση αυτού του έργου, υλοποιείται ένα πάγιο και χρόνιο αίτημα της Κοινότητας και των κατοίκων. Ευελπιστούμε και σε ανάλογη συνέχεια»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ