Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλεία4η Λευκή Νύχτα” στην Αμαλιάδα αύριο Σάββατο 13 Αυγούστου

4η Λευκή Νύχτα” στην Αμαλιάδα αύριο Σάββατο 13 Αυγούστου

Μια μεγάλη γιορτή για την πόλη διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας

Ύστερα από τρία χρόνια αναστολής λόγω της πανδημίας ο θεσμός της Λευκής Νύχτας επιστρέφει στην Αμαλιάδα. Από το απόγευμα του Σαββάτου 13 Αυγούστου 2022 έως τις πρώτες πρωινές ώρες, οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα υποδεχθούν μια πολύχρωμη και φωτεινή γιορτή με ζωντανή μουσική, δράσεις για μικρούς και μεγάλους και πλήθος κόσμου. Στην πλατεία Αγίου Αθανασίου θα στηθούν εργαστηρια δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους, θα είναι εκεί το ΓΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ο ζωγράφος Κρίστο Χάσα και ο μάγος ΝΙΝΟ. Στην πλατεία Βιβλιοθήκης, το απόγευμα, συναυλία με τους ΡΟΥΑ ΜΑΤ και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Στις 11 το βράδυ, η γνωστή μπάντα Passepartout θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στην πλατεία Λαζαράκη, ένα ξέφρενο πάρτι για όλον τον κόσμο που θα  μπορεί να διασκεδάσει και να χορέψει στους ρυθμούς της σύγχρονης μουσικής.

Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων ξεκινά στις 20.00 έως τις 03.00 και ο κόσμος θα μπορεί να ψωνίσει προίόντα σε πολύ καλές τιμές και προσφορές από τα μαγαζιά της πόλης. 

 Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Φώτης Νικολόπουλος τόνισε ότι “ο  συγκεκριμένος θεσμός τονώνει την αγορά, ενισχύει την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, ζωντανεύει την πόλη μας, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους κατοίκους να κατέβουν στην αγορά να ψωνίσουν και να διασκεδάσουν. Δεν πρόκειται μόνο για μια εμπορική και οικονομική δραστηριότητα πολύ σημαντική, αλλά κυρίως πολιτιστική και κοινωνική. Σας καλούμε όλους το Σάββατο στην Αμαλιάδα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ