Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΝέες εργασίες καθαρισμών και διάνοιξης ευρείας ζώνης αντιπυρικής προστασία στη Σπιάτζα

Νέες εργασίες καθαρισμών και διάνοιξης ευρείας ζώνης αντιπυρικής προστασία στη Σπιάτζα

Από τον Δήμο Πύργου

Συνεχίζονται καθημερινά στην περιοχή της Σπιάτζας έργα που αφορούν καθαρισμούς καθώς και με άμεση προληπτική διάσταση προστασίας και διευκόλυνσης κ.τ.λ. σε απευκταία περίπτωση τυχόν πυρκαγιάς (που δυστυχώς ειδικά φέτος πλήττουν διαρκώς την περιοχή, κι ειδικά τα σημεία αυτά).

Χθες το πρωί επισκέφτηκε το χώρο ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος που συνομίλησε και με κατοίκους καθώς και με τον εκτελούντα εργασίες εργολάβο, ενώ μαζί του ήταν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών υπηρεσιών και Διοικητικών υπηρεσιών, Γιάννης Αργυρόπουλος και Γιάννης Παπαδημητρίου αντίστοιχα.

Όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Αντωνακόπουλος: «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας και στις συνεχείς προσπάθειες μας, υλοποιούνται χρήσιμα έργα αντιπυρικής προστασίας, δημιουργώντας μια μεγάλη, ευρεία ζώνη ανάμεσα στις παρυφές της έκτασης της πρώην λίμνης Μουριάς και τα σπίτια των οικιστών. Την Πέμπτη βρέθηκαν στο χώρο ακόμα περισσότερα μηχανήματα και συνέχισαν εντατικά τις εργασίες για τη διάνοιξη αυτής της ζώνης αφαιρώντας μεγάλα κομμάτια της άγριας και πολύ πυκνής βλάστησης, κυρίως καλαμιώνων, σε αυτά τα σημεία. Θα γίνει ότι καλύτερο κι ότι περισσότερο μπορεί να γίνει και νομίζω πως θα πάνε όλα καλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ