ΔΕΔΔΗΕ: Νέες προσλήψεις σε Πύργο και Ζάκυνθο

Στην άμεση πρόσληψη εργατικού δυναμικού προχωρά το αμέσως επόμενο διάστημα η ΔΕΔΔΗΕ με προσλήψεις σε Πύργο αλλά και Ζάκυνθο.

Συγκεκριμένα ο δήμος Ζακύνθου ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ΕΞΙ (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ∆ιεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου Περιοχής Ζακύνθου, που εδρεύει στη Ζάκυνθο, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης, αριθµού ατόµων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), µε τα αντίστοιχα απαιτούµενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από 19/07/2022 έως και 28/07/2022

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού ΔΠΠ-Η Περιοχή Πύργου

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου Περιοχής Πύργου, που εδρεύει
στον Πύργο, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων από 19/07/2022 έως και 28/07/2022

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ