Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»: Εσείς Παραδίδετε Ένα … «Φάντασμα», Εμείς «Ξανακτίζουμε»...

«ΗΛΙΔΑ – Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»: Εσείς Παραδίδετε Ένα … «Φάντασμα», Εμείς «Ξανακτίζουμε» Ένα Νοσοκομείο!…

Δώστε όσες συνεντεύξεις θέλετε

Προγραμματίστε όσες φιέστες μπορείτε

Αλλά: Συνειδητοποιείστε ότι φεύγετε…

ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ κ. Δήμαρχε – Μην ταλαιπωρείτε άδικα και τον … πάντα πρόθυμο κ. Καρβέλη !

Σε ένα μονότονο, ανούσιο και κουραστικό ρυθμό ο Δήμαρχος της Ήλιδας φέρνει και ξαναφέρνει στο προσκήνιο το θέμα του

Νοσοκομείου Αμαλιάδας που το βλέπει πλέον με μικροπολιτική πάντα σκοπιμότητα ως… «σανίδα σωτηρίας» για τον ίδιο και την παράταξή του….

Προσπαθεί εναγωνίως να … «μεταγγίσει» λίγες σταγόνες ελπίδας δήθεν κοπτόμενος για την επαναλειτουργία του έχοντας πρόθυμο «σύμμαχο» στην πολιτική εξαπάτηση των δημοτών τον Διοικητή της 6 ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη ! Και τι μας είπε ο κ. Λυμπέρης που τον είδαμε με τον κ. Καρβέλη να φωτογραφίζονται και να κάνουν βαρύγδουπες αλλά «άσφαιρες» ανακοινώσεις; Ότι θα επανέλθει στην κανονικότητα το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας από 1 η Ιουλίου.

Και… «πανηγυρίζουν» γιατί θα γίνει εκεί κάποιο χειρουργείο!…

Εκεί λοιπόν φθάσαμε….

Χωρίς να ντρέπεται κανείς για την αποτελμάτωση μιας Μονάδας που χρησιμοποιήθηκε και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως… γήπεδο για τα παιχνίδια της ψηφοθηρίας του νυν Δημάρχου…

Το Νοσοκομείο μας βρίσκεται σε μια πρωτοφανή υποβάθμιση και ο πλέον υπεύθυνος για την απαξίωση και την διάλυσή του με τους απίστευτους πολιτικάντικους χειρισμούς του έρχεται να το εκμεταλλευτεί για άλλη μια φορά πιστεύοντας ότι έτσι θα διασωθεί από τον διαφαινόμενο αυτοδιοικητικό του «κατήφορο…».

Οδηγείται έτσι ο Δήμαρχος σε ένα ακόμη … φιάσκο αφού όπως του επισημάναμε και προσφάτως το Νοσοκομείο –«φάντασμα» και με κενή καινούργια πτέρυγα επί 18ετία δεν μπορεί να μετατραπεί -όπως φυσικά θα ήθελε- σε προεκλογικό του κέντρο…

Τα ψέματα τελείωσαν κ. Λυμπέρη…

Άδικα το προσπαθείτε….

Μάταια ταλαιπωρείτε και τον κ. Καρβέλη…

Όλοι καταλαβαίνουμε τί συμβαίνει….

Δεν υπάρχει για εσάς επιστροφή παρά μόνο έξοδος….

Σκεφτείτε μόνο ότι μπορείτε να αποχωρήσετε τουλάχιστον αξιοπρεπώς και όχι με τέτοιες αλχημείες ….

Οι δημότες δεν ανέχονται άλλη κοροϊδία… Δεν το βλέπετε;… Δεν το διαισθάνεστε;…. Καθημερινά δεν το εισπράττετε;… Και για να τελειώνουμε σας ξεκαθαρίζουμε και πάλι : Σε αυτό τον δρόμο που επιλέγετε δεν σας ακολουθούμε. Βαδίστε μόνος και με σκυφτό κεφάλι στο μοναδικό τέρμα που είναι ο γκρεμός σας….

Η παράταξή μας και η αποφασιστικότητα του επικεφαλής μας ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ έρχεται να βάλει τέλος στην ομηρία των πολιτών με το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Θέλουμε και θα λειτουργήσουμε ένα Νοσοκομείο ικανό να παρέχει με ασφάλεια και εμπιστοσύνη τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας και ουσιαστικής φροντίδας στους συμπολίτες μας!

Ένα Νοσοκομείο που θα το καμαρώνουμε όπως στην πρότερη κατάστασή του αποκλείοντας και διατηρώντας μακριά κάθε μικροπολιτική και προεκλογική παρουσία ή παρέμβαση που θα «δηλητηριάζει» την πραγματική αποστολή του αφήνοντάς το απροστάτευτο από την σταδιακή και απαράδεκτη αποδυνάμωσή του…

Αυτά κ. Λυμπέρη που ξέρατε θα τελειώσουν!

Εσείς παραδίδετε ένα … ερείπιο … Εμείς θα συγκροτήσουμε και πάλι ένα Νοσοκομείο! Αντάξιο της ιστορίας και της φήμης του!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ