Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΚαταγγελία Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Ηλείας: «Σε άθλιες συνθήκες το Τμήμα Συγκοινωνιών Αμαλιάδας»

Καταγγελία Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Ηλείας: «Σε άθλιες συνθήκες το Τμήμα Συγκοινωνιών Αμαλιάδας»

Σε καταγγελία για τις συνθήκες που επικρατούν στο Τμήμα Μεταφορών Αμαλιάδας Π.Ε. Ηλείας, προχώρησε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Ηλείας. Η καταγγελία έχει ως εξής:

«Σε απαράδεκτες συνθήκες εργάζονται οι συνάδελφοι του τμήματος Μεταφορών Αμαλιάδας Π.Ε. Ηλείας, που προσβάλουν την ίδια τους την ύπαρξη και θέτουν υπό αμφισβήτηση την υγεία και την ασφάλεια τόσο των ίδιων όσο και των εξυπηρετούμενων πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Ο χώρος που στεγάζεται η συγκεκριμένη υπηρεσία δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στις βασικές ανάγκες και επιεικώς χαρακτηρίζεται ως απαράδεκτος. Οι Συνάδελφοι είναι στοιβαγμένοι, ο χώρος υποδοχής έχει γεμίσει με φακέλους, σχεδόν το σύνολο των κλιματιστικών μονάδων είναι εκτός λειτουργίας, το μοναδικό φωτοαντιγραφικό μηχάνημα είναι χαλασμένο εδώ και μήνες, ο χώρος του αρχείου (υπόγειο) έχει πλημμυρίσει με φακέλους τόσο που η διαχείρισή του και η διαφύλαξή του είναι αμφιλεγόμενη.

Ο χώρος της θεωρητικής εξέτασης των υποψηφίων οδηγών είναι ιδιαίτερα μικρός και ο εξοπλισμός απαρχαιωμένος ενώ και εκεί στοιβάζονται φάκελοι, υπολογιστές και εκτυπωτές που δεν λειτουργούν. Σε αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και η καθαριότητα του χώρου, αφού το σύνολό του έχει μετατραπεί σε μία τεράστια
αποθήκη.
Η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει τις συνθήκες λειτουργίας του συγκεκριμένου τμήματος είναι ντροπή.
Καλούμε την Περιφερειακή Αρχή να προχωρήσει άμεσα:
• στην αποκατάσταση λειτουργίας των κλιματιστικών μονάδων,
• στην αντικατάσταση του φωτοαντιγραφικού μηχανήματος
• στην κατασκευή – προμήθεια φοριαμών για την τακτοποίηση του αρχείου
Επίσης, επειδή ο χώρος δεν μπορεί με οποιαδήποτε παρέμβαση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της υπηρεσίας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξαναγίνει παράταση της σύμβασης μίσθωσης, αλλά να ξεκινήσουν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες με την προκήρυξη νέου διαγωνισμού για την εύρεση χώρου που θα είναι κατάλληλος για τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ