Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλεία2ο Γυμνάσιο Πύργου: Διδακτικές επισκέψεις σε προορισμούς εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα

2ο Γυμνάσιο Πύργου: Διδακτικές επισκέψεις σε προορισμούς εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα

Μόλις κατέστη δυνατό από την πορεία της πανδημίας και την χαλάρωση των μέτρων του Υπουργείου Παιδείας, τηρώντας όμως το υγειονομικό πρωτόκολλο, το 2ο Γυμνάσιο Πύργου πραγματοποίησε διδακτικές επισκέψεις σταδιακά και ανά τμήματα μέχρι το μεσημέρι, σε προορισμούς εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος στην Πάτρα.

Ειδικότερα στις 21 Μαρτίου τμήματα της Γ τάξης επισκέφτηκαν το αρχαιολογικό Μουσείο  και την επομένη τα υπόλοιπα της Γ΄ επισκέφθηκαν το οινοποιείο Αχαΐα Κλάους. Στις 30και 31  Μαρτίου επισκέφθηκαν τους ίδιους προορισμούς και τα τμήματα της Β΄τάξης.

Στις 9, 10, και 12 Μαΐου  οι τάξεις της Β΄και Γ΄ ανά τμήματα, επισκέφτηκαν το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και είχαν συμμετοχικές δραστηριότητες με φοιτητές –τριες.

Οι μαθητές –τριες συμπεριφέρθηκαν υπεύθυνα κατά την διάρκεια των επισκέψεων, έμειναν ευχαριστημένοι και για τα αντικείμενα των επισκέψεων αλλά και για την ΄΄έξοδο΄΄ μετά από την μακρά περίοδο εγκλεισμού, λόγω της πανδημίας.

 Ο Δντης του σχολείου κ. Γ. Κομιώτης ευχαρίστησε θερμά τους παρακάτω διδάσκοντες που είχαν την πρωτοβουλία αλλά και συνόδευσαν τους μαθητές –τριες στους τόπους επίσκεψης, κ.: Α. Λαμπρόπουλο,Π. Βλάχα, Μ.Φωτιάδη, Α. Παναγούλια, Θ.  Σβερδίλα, Α.Σαφαρή, Δ. Βγενοπούλου, Ρ. Βήτα, Μ. Καρβούνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ