Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΝίκος Κοροβέσης: Οι πολίτες της Ζαχάρως γνωρίζουν και κρίνουν οι ίδιοι

Νίκος Κοροβέσης: Οι πολίτες της Ζαχάρως γνωρίζουν και κρίνουν οι ίδιοι

ΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Παλαιοκομματισμός και νοοτροπίες μιας ξεπερασμένης εποχής…

δεν ταιριάζουν στον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού–Τουρισμού Νίκου Κοροβέση

Σε καμία περίπτωση και για κανένα λόγο δεν μπορεί να έχει εμπλοκή στα δημοτικά δρώμενα της Ζαχάρως και σε όποιες εξελίξεις υπάρχουν ή φημολογούνται περί των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοροβέσης.

Όσοι θέλουν να εμπλέκουν το όνομά του, είτε λόγω καταγωγής, είτε λόγω της έντονης δραστηριότητας που αναπτύσσει μεταξύ άλλων και στην περιοχή, είτε ακόμη γιατί ο ίδιος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με πρόσωπα που έχουν εκφράσει την επιθυμία να συμμετάσχουν στις Δημοτικές Εκλογές, «βαδίζουν» σε αδιέξοδα μονοπάτια και αργά ή γρήγορα θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Αυτό τουλάχιστον τονίζεται από το περιβάλλον του ίδιου του Αντιπεριφερειάρχη, που εξέφρασε τη δυσφορία του για… στοχευμένες παρερμηνείες που μόνο σύγχυση και πολλά ερωτηματικά προκαλούν.

Η εποχή των… «παλαιών κομματαρχών» που έδιναν τέτοιου είδους κατευθύνσεις για «ετσιθελικές» υποστηρίξεις, έχει περάσει πλέον και δεν επιστρέφουν στην τοπική μας κοινωνία. Οι πολίτες έχουν και γνώση αλλά και κρίση για να αποφασίσουν τι επιθυμούν, ποιον επιλέγουν και ποιον εκλεγούν για να διαχειριστεί τις τύχες της πόλης και των κοινοτήτων τους.

Και φυσικά ούτε ο Νίκος Κοροβέσης, ούτε κανένας άλλος δεν μπορεί σήμερα να επηρεάσει με έναν τέτοιο ξεπερασμένο και παλαιοκομματικό τρόπο τη συνείδηση του καθενός.

Ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού ξεκαθαρίζει σε όποιον θέτει τέτοια διλήμματα, ότι η τακτική αυτή και η πρακτική της νοοτροπίας που υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου είναι κάτι που απεχθάνεται και σαφώς δεν ταιριάζει στην δική του πολιτική και αυτοδιοικητική του πορεία, που καθορίζεται από όρους διαφάνειας, ηθικής και ακεραιότητας λόγου και πράξης.

Με την ευκαιρία δε αυτή, επαναλαμβάνει ότι δεν πρόκειται να είναι ο ίδιος υποψήφιος Δήμαρχος Ζαχάρως, αφού η δική του επιλογή είναι η συνέχιση της παρουσίας και του έργου του στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, δίπλα και κοντά στο Νεκτάριο Φαρμάκη για μία νέα «λαϊκή εντολή» από τους κατοίκους της Ηλείας και της Δυτικής Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ