Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΝερό ξανά στον ΤΟΕΒ Σαβαλίων

Νερό ξανά στον ΤΟΕΒ Σαβαλίων

Προσωρινή διαταγή για επαναφορά του ρεύματος στα αντλιοστάσια

Νερό ξανά θα δουν οι αγρότες – αρδευτές του ΤΟΕΒ Σαβαλίων στην Ηλεία οι οποίοι είχαν περιέλθει σε απόγνωση καθώς η ΔΕΗ (λόγω οφειλών) είχε κόψει το ρεύμα στα αντλιοστάσια και έτσι αδυνατούσαν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους.

Ο ΤΟΕΒ είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα και η υπόθεση εκδικάστηκε με τον Οργανισμό να δικαιώνεται έστω και προσωρινά. Αυτό σημαίνει ότι το ρεύμα πρέπει να επανασυνδεθεί και ως εκ τούτου οι αγρότες θα μπορέσουν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους ποτίζοντας τις καλλιέργειές τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μάρτυρας στο πλευρό των αγροτών του ΤΟΕΒ Σαβαλίων παρέστη η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μαρία Μπίλια η παρουσία της οποίας ήταν καθοριστική στο να δοθεί και πάλι το ρεύμα, σε μία κρίσιμη χρονική συγκυρία, όπου οι αγρότες καλλιεργητές είχαν φτάσει στα όριά τους.

Η προσωρινή διαταγή για την επαναφορά του ρεύματος στα αντλιοστάσια έχει ισχύ μέχρι τις 19 Μαΐου. Σίγουρα δίνει ανάσα στον Οργανισμό και προκαλεί ικανοποίηση, καθώς θα ξεκινήσουν οι αρδεύσεις σε 19 περιοχές δικαιοδοσίας του ΤΟΕΒ Σαβαλίων. Παράλληλα όμως απαιτείται να σπεύσουν όσοι δεν έχουν διευθετήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες προς τον Οργανισμό, γιατί εάν κοπεί πάλι το ρεύμα θα την πληρώσουν και ξανά και οι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους αρδευτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ