Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ: Ευχάριστη είδηση...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ: Ευχάριστη είδηση μετά μουσικής

Με μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, ξεκίνησε η εκδήλωση –αφιέρωμα του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού στην επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος, από την σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Βαρθολομιού δήλωσε: «Συγχαίρω για μια ακόμη φορά τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου, για το έργο που παράγεται. Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω την πρόοδο που έχουμε στο θέμα της κατασκευής του νέου Μουσικού Σχολείου: ήδη ο φάκελος της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία «Ιλισσός ΑΤΕ» βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο και αναμένουμε τις επόμενες μέρες την απόφαση. Αμέσως μετά αναλαμβάνουν δράση τα μηχανήματα για να ανοίξουν τα θεμέλια εκείνα που θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά μας ,στα παιδιά ολόκληρης της Ηλείας, να παράξουν Πολιτισμό. Εκτιμώ πως σε δύο χρόνια το νέο υπερσύγχρονο κτίριο θα παραδωθεί στη μαθητιώσα νεολαία».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΝΠ Πολιτισμού κ. Δημήτρης Βασιλόπουλος, ο οποίος συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης που δικαίως απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ