Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑναβιώνει στον Πύργο η δολοφονία του Μάριου Μετάι

Αναβιώνει στον Πύργο η δολοφονία του Μάριου Μετάι

Μνήμες από τη δολοφονία του Μάριου Μετάι ζωντάνεψαν σήμερα στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηλείας στον Πύργο. Η αιματηρή συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου είχε σημειωθεί το απόγευμα της 25ης Ιανουαρίου 2021 στον κόμβο Κουρτέση.

Οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του 32χρονου είναι συνολικά τέσσερις- ηλικίας 27, 28, 30 και 31 ετών- σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όμως σήμερα έχουν προσέλθει οι τρεις, καθώς ο τέταρτος είναι σε καραντίνα καθώς έχει νοσήσει από κορωνοϊό. Στη διάρκεια της δίκης αναμένεται να εξεταστούν 20 συνολικά μάρτυρες ενώ είναι πιθανό η εκδίκαση της υπόθεσης να μην ολοκληρωθεί σήμερα, λόγω του όγκου της δικογραφίας και των πολλών μαρτύρων που έχουν κληθεί να καταθέσουν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: Συνελήφθη, στις 30-1-2021 το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ο αλλοδαπός άνδρας, που αναζητούνταν για την υπόθεση ανθρωποκτονίας με πρόθεση 32χρονου ημεδαπού, στην Πάτρα. Σε βάρος του δράστη είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα. Σημειώνεται ότι, ο συλληφθείς αλλοδαπός άνδρας, προσήλθε στις 30-1-2021, το μεσημέρι, αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και συνελήφθη.

Υπενθυμίζεται, ότι ο αλλοδαπός άνδρας, στις 25-1-2021 το βράδυ, στην Πάτρα, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο με οδηγό τον ημεδαπό συνεργό του, που είχε συλληφθεί, είχε εμπλακεί λόγω προσωπικών διαφορών, σε επεισόδιο με τέσσερις άλλους άνδρες, που επίσης επέβαιναν σε αυτοκίνητο και μοτοποδήλατο. Κατά το επεισόδιο ο αλλοδαπός άνδρας, αρχικά είχε πυροβολήσει με πυροβόλο όπλο στον αέρα και μετά από προτροπή του συνεργού του, πυροβόλησε με το ίδιο όπλο και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι έναν 32χρονο ημεδαπό, από την ομάδα των τεσσάρων ανδρών. Ο παθών είχε διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Πάτρας, όπου αργότερα την ίδια ημέρα, υπέκυψε στα τραύματά του.

Επιπλέον, κατά τη συμπλοκή ο συνεργός του αλλοδαπού άνδρα, χρησιμοποιώντας πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο, είχε τραυματίσει έναν από τους τέσσερις άνδρες στο κεφάλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ