Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτην ομάδα μαθητών του ΕΕΕΕΚ Πύργου: Ενθουσιασμό προκάλεσε το Τζάμπολ της αγάπης

Στην ομάδα μαθητών του ΕΕΕΕΚ Πύργου: Ενθουσιασμό προκάλεσε το Τζάμπολ της αγάπης

Ομάδα μαθητών του ΕΕΕΕΚ Πύργου  είχαν   την ξεχωριστή ευκαιρία μαζί με μαθητές του 3ου ΓΕΛ Πύργου,  να κάνουν προπόνηση Συνεκπαίδευσης καλαθοσφαίρισης στο κλειστό γήπεδο basketball.

Για την αξιόλογη αυτή δράση,  το ΕΕΕΕΚ Πύργου αναφέρει τα εξής:

«Η  ιδέα για την προπόνηση ξεκίνησε από τον εκλεκτό συνάδελφο  Ιωάννη Τσουμπρή ο οποίος ταξίδεψε αυθημερόν από τον Πειραιά για να μας μυήσει στην μοναδική αυτή εμπειρία!!!

Ο Γιάννης Τσουμπρής είναι ο εμπνευστής του Τζάμπολ αγάπης και στόχος του είναι να θεσμοθετηθεί η δράση αυτή από τα παιδιά του Πύργου.

Ο Δήμαρχος Πύργου κ.Τάκης Αντωνακόπουλος στήριξε την εκδήλωση παραχωρώντας την αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου για την προπόνηση.

Ο κ. Κώστας Σκαρτσιάρης φρόντισε για την όλη διαδικασία.

Ο διευθυντής του τρίτου λυκείου Πύργου κ.Αντώνης Σπανός αμέσως ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση μας κι έτσι ομάδα μαθητών του σχολείου συνοδευόμενοι από τον εκλεκτό και αγαπημένο συνάδελφο κ.Γιάννη Νικολαΐδη έδωσαν την ευκαιρία και την χαρά στους μαθητές του σχολείου μας να ζήσουμε ένα υπέροχο πρωινό!!!

Μαζί τους  ήταν εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ.Γιάννης Πλεμμένος, ο κ.Γιάννης Αργυρόπουλος δημοτικός σύμβουλος, η κ.Αγαθή Ρηγοπούλου Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Αμεα, ο κ.Παναγιώτης Βασιλείου

Διευθυντής του Κδαπ Αμεα Διάπλασις και ευκπαιδευτικοί του Κδαπ,η εθελόντρια Διονυσία συνεργάτης του Τζαμπολ αγάπης που ήρθε από την Πάτρα να βοηθήσει την προπόνηση συνεκπαίδευσης!!!

Οι μαθητές μας ήταν ενθουσιασμένοι από την προπόνηση και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους!!!

Ευχαριστούμε θερμά όλους για την υπέροχη αυτή δράση και την χαρά που έδωσαν στους αγαπημένους μας μαθητές!!!

Ευχόμαστε ότι η δράση θα επαναληφθεί σύντομα!!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ.

Δημήτρη Μιαούλη

Πρόεδρο του Συνεταιρισμό Ταξί

Ολυμπιακή Φλόγα που για άλλη μια φορά φρόντισε για την δωρεάν μεταφορά των μαθητών μας!!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ