Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑνδραβίδα: Απίστευτος ο κυνισμός του δράστη – Ζητούσε από τους αστυνομικούς να...

Ανδραβίδα: Απίστευτος ο κυνισμός του δράστη – Ζητούσε από τους αστυνομικούς να τον βοηθήσουν να… πέσει στα μαλακά

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως πληροφορίες που φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του μακελάρη.

Απίστευτος είναι ο  κυνισμός του δράστη στην Ανδραβίδα που σκότωσε μία ολόκληρη οικογένεια επειδή δεν του πλήρωναν το ενοίκιο.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» φέρνει στο φως πληροφορίες που φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του μακελάρη.

Αρχικά, ενοχλήθηκε που οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 15.000 ευρώ στο σπίτι του. «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;», φώναζε σε εμβρόντητο αξιωματικό. Η έγνοιά του ήταν τα λεφτά.

Ακολούθησε η δεύτερη πρόκληση. Απευθυνόμενος στον ίδιο αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά». Με άλλα λόγια, προσπερνούσε κυνικά το απίστευτο κακό που είχε προκαλέσει με τέσσερις φόνους και κοίταζε το τομάρι του…

Να σημειωθεί ότι ο 60χρονος θα απολογηθεί σήμερα για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής οδηγήθηκε στα δικαστήρια Αμαλιάδας για να απολογηθεί. Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι σήμερα για την απολογία του. Κατά την άφιξη του ιδιοκτήτη του σπιτιού που έμενε η οικογένεια στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας υπήρξαν έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο που μαζεύτηκε στο σημείο, ενώ όταν βγήκε από το αμάξι, κάποιοι του φώναξαν: «Γιατί τα παιδιά;».

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση. Ο 60χρονος, κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Ο δράστης χρησιμοποίησε μαξιλάρι για «σιγαστήρα»

Όπως προκύπτει από τις έρευνες ο 60χρονος δολοφόνος δολοφόνησε την 47χρονη μητέρα, βάζοντας ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό της ως σιγαστήρα και πυροβόλησε μία φορά.

Τον σύζυγό της τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι την στιγμή που κοιμόταν.Στις ανακοινώσεις που έγιναν την Κυριακή από την αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του. Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει.

pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ