Στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή Πύργου: Βανδαλισμοί στην παιδική χαρά

270

Θα κατατεθεί μήνυση κατ’ αγνώστων από τον πρόεδρο της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ

Με μήνυση κατ’ αγνώστων απαντά ο πρόεδρος της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ Βασίλης Σεϊντής στους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν πρόσφατα στο χώρο της παιδικής χαράς του Θεματικού Πάρκου Ξυστρή.

Άγνωστοι, έσπασαν τον φράχτη της παιδικής χαράς και ξερίζωσαν μικρά ελαιόδεντρα που είχε φυτέψει πρόσφατα ο Δήμος Πύργου στον περίβολο!Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πριν μερικούς μήνες στο ίδιο σημείο είχαν σημειωθεί πάλι βανδαλισμοί με φθορές σε όργανα της παιδικής χαράς.

Ευτυχώς, χάρη στην άμεση επέμβαση των ανθρώπων της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ αποκαταστάθηκαν αμέσως οι ζημιές και δεν σημειώθηκε κανένα ατύχημα, αφού το μέρος δέχεται καθημερινά δεκάδες παιδιά για να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν.

Φανερά αγανακτισμένος ο πρόεδρος της εταιρείας Βασίλης Σεϊντής, δηλώνει πως θα προβεί άμεσα σε μήνυση κατ’ αγνώστων και αποφασισμένος να βρεθούν οι ένοχοι που φθείρουν δημόσια περιουσία.

«Κατά χρονικά διαστήματα δυστυχώς διάφοροι περιθωριακοί τύποι διαπράττουν βανδαλισμούς στον εξωτερικό χώρο του Θεματικού Πάρκου. Πρόκειται για μια άκρως αντικοινωνική συμπεριφορά! Καταστρέφουν δημόσια περιουσία και μάλιστα σε έναν χώρο που οι βασικοί επισκέπτες σε καθημερινή βάση είναι τα παιδιά! Η επόμενη κίνησή μας είναι να καταθέσουμε μήνυση κατ’ αγνώστων. Μάλιστα και πριν λίγους μήνες είχαμε φθορές σε όργανα της παιδικής χαράς, τις οποίες εντοπίσαμε αμέσως και επιδιορθώσαμε προς αποφυγήν ατυχήματος».