Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΕπίσκεψη Γ. Λέντζα και Γ. Βαρβαρέσου στο Υπουργείο Ναυτιλίας: Η ανάπτυξη και...

Επίσκεψη Γ. Λέντζα και Γ. Βαρβαρέσου στο Υπουργείο Ναυτιλίας: Η ανάπτυξη και οι προοπτικές του Λιμένα Κυλλήνης στο επίκεντρο

Η ανάπτυξη και οι προοπτικές του Λιμένα Κυλλήνης βρέθηκαν στο επίκεντρο της επίσκεψης του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννη Λέντζα και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  Κυλλήνης κ. Γιάννη Βαρβαρέσου στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στην συνάντηση που είχαν με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφάδο συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα των υποδομών του Λιμένα, καθώς και το ζήτημα της λειτουργίας του υδατοδρομίου. Επίσης, δόθηκαν οδηγίες για την ταχύτατη έγκριση της κυκλοφοριακής μελέτης αλλά και την χρηματοδότηση από πόρους του Υπουργείου των αναγκαίων εκβαθύνσεων στον Λιμένα Κυλλήνης και στο Αλιευτικό Καταφύγιο Αγίου Παντελεήμονα.

Πιστός στο όραμά του για ένα λιμάνι που θα πρωταγωνιστεί πανευρωπαϊκά, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον κ. Κατσαφάδο, τόνισε: «Σχεδιάζουμε τεχνοκρατικά τις υποδομές που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση ανάπτυξης στο λιμάνι της Κυλλήνης, αλλά και γενικότερα σε όλο τον Δήμο μας. Οι προκλήσεις του μέλλοντος απαιτούν πλήρως εκσυγχρονισμένο λιμένα και μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΛΤ Κυλλήνης εργαζόμαστε καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ