Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ: Α. Μαρίνος: «Κοινή δράση των...

ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΓΑΣΤΟΥΝΗ: Α. Μαρίνος: «Κοινή δράση των Δήμων του Κάμπου»

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Δημαρχείο Πηνειού με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου,  του Δημάρχου Ανδρέα Μαρίνου και συνεργατών τους κατά την  οποία έγινε αποτύπωση των ζημιών που προκάλεσε η πρωτοφανής κακοκαιρία χθες στον Ηλειακό Κάμπο.

Ο Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε την διαβεβαίωση και του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη ότι βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος τόνισε την ανάγκη να υπάρχει από την Περιφέρεια και τους Δήμους στρατηγικός σχεδιασμός απορροής των υδάτων καθώς και κοινή δράση των πληγέντων Δήμων του Κάμπου για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων.

Ο Ανδρέας Μαρίνος πρότεινε ακόμη την επίσκεψη των τριών Δημάρχων στους συναρμόδιους υπουργούς ώστε να δοθούν λύσεις παράλληλα με τον στρατηγικό σχεδιασμό για το θέμα που χρόνια τώρα βασανίζει τον Κάμπο.

Ο Δήμος Πηνειού συνεχίζει να βρίσκεται επί ποδός για την αντιμετώπιση και του σημερινού νέου κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει την Ηλεία από το βράδυ, σύμφωνα με προβλέψεις της ΕΜΥ.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος ευχαριστεί και συγχαίρει το προσωπικό του Δήμου που από το πρωί του Σαββάτου έχει ξεκινήσει την καταγραφή των ζημιών στις πληγείσες Τοπικές Κοινότητες όλων των Δημοτικών Διαμερισμάτων. Επίσης συγχαίρει την Περιφέρεια και τους Αντιδημάρχους που βρίσκονται στο πλευρό του πληγέντος Δήμου από την φονική θεομηνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ