Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτα όρια μεταξύ Ηλείας και Αρκαδίας: Αναγκαία έργα στις πυρόπληκτες περιοχές του...

Στα όρια μεταξύ Ηλείας και Αρκαδίας: Αναγκαία έργα στις πυρόπληκτες περιοχές του δήμου Γορτυνίας

Ευχαριστήριο προς το δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων,  για την αποστολή τροφίμων και ζωοτροφών στις όμορες Τ.Κ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση  αναγκαίων έργων, στις πυρόπληκτες περιοχές  της Γορτυνίας, στα όρια μεταξύ Ηλείας και Αρκαδίας.

Μεταξύ άλλων τα συγκεκριμένα έργα περιλαμβάνουν:

-Διάνοιξη των αυλακιών για τα νερά της βροχής κατά μήκος των δρόμων Λιοδώρα -Πυρρή και Πυρρή -Άγιος Ιωάννης καθως και ο καθαρισμός – διάνοιξη του ρέματος στο χώρο του αντλιοστασίου ενόψει του επικείμενου χειμώνα .

-Αποκαταστάθηκαν οι υποδομές υδροδότησης (1500 μέτρων ) κτηνοτροφικών μονάδων αίτημα που  τέθηκε προφορικά στον δήμαρχο Γορτυνίας κ. Στάθη Κούλη , ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα.

-Έγινε τσιμεντόστρωση σε κομμάτι του αγροτικού δρόμου από το χωριό , ένα παλιό έργο του δήμου πού υλοποιήθηκε τώρα .

-Με πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου Πυρρή  έγινε καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου του πολιτιστικού κέντρου από τα καμένα δέντρα προκειμένου την ερχόμενη άνοιξη να φυτευτούν νέα .

Επίσης ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πυρρή κ. Γιάννης Στρίκος, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί  θερμά τον δήμαρχο Ανδρίτσαινας -Κρεστένων κ. Διονύση Μπαλιούκο για την αποστολή τροφίμων και ζωοτροφών στην κοινότητας  καθώς και τον αντιδήμαρχο κ. Μίλτο Γεωργακόπουλο και τους υπαλλήλους του δήμου που τα παρέδωσαν .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ