Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΔήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Με επιτυχία η διαμονή σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Με επιτυχία η διαμονή σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου η διανομή προϊόντων κρέατος

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12/11/2021 η διαδικασία Διατροφής και Βασικής Υλικής Συνδρομής σε δικαιούχους ΤΕΒΑ του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Η διανομή έγινε στο ΑΕΘΛΙΟΝ κλειστό Γυμναστήριο και περιελάμβανε: τυρί γραβιέρα, τυρί ημίσκληρο, μήλα, κρεμοσάπουνο, καθαριστικό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρο, υγρό πιάτων, σαπούνι πλάκα, σκόνη για πλύσιμο ρούχων, βρεφικές πάνες και μωρομάντηλα κατά περίπτωση, σχολικές τσάντες κατά περίπτωση.

Ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας, ενημερώνει τους ωφελούμενους στο πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» το οποίο χρηματοδοτείται από το ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας ότι:

Λόγω μη καταλληλότητας των συσκευασιών σε κρέας μοσχάρι και κρέας χοιρινό η διανομή κρέατος δεν πραγματοποιήθηκε. Η διανομή των εν λόγω ειδών θα γίνει την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου και ώρες 09:30 έως 13:30 στο ΑΕΘΛΙΟΝ κλειστό Γυμναστήριο.

Υπενθυμίζεται πως για την Διαδικασία Διανομής:

  • Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσέρχονται στον χώρο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα που θα αναγράφεται στο γραπτό μήνυμα (SMS) που τους έχει αποσταλεί.
  • Ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει το Α.Μ.Κ.Α. ή το ΑΦΜ του όπως ορίζει το πρόγραμμα καθώς και την αστυνομική του ταυτότητα.
  • Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραληφθούν από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του δικαιούχου θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής.

Στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID-19, παρακαλούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος να προσέρχονται στο χώρο διανομής υποχρεωτικά με μάσκα και να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Η Σύμπραξη Π.Ε. Ηλείας  τηρεί όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας COVID-19, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ