Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταHλεία: Η 4χρονη Μαρία Φιλιπποπούλου δεν θα περάσει Χριστούγεννα όπως τα άλλα...

Hλεία: Η 4χρονη Μαρία Φιλιπποπούλου δεν θα περάσει Χριστούγεννα όπως τα άλλα παιδιά: Μόνες τους…

Η κόρη του αδικοχαμένου Άγγελου Φιλιππόπουλου ξεκινά σειρά σοβαρών ιατρικών επεμβάσεων με μοναδική στήριξη την μητέρα της

Του Μιχάλη Δημητρόπουλου
mixalisdimitro@hotmail.com

Με μοναδικό στήριγμα την μητέρα της Νίκη Κλαμπάνου, η 4χρονη Μαρία Φιλιπποπούλου, ξεκινά τον προσεχή Δεκέμβριο τον δικό της «Γολγοθά». Ακόμα έναν «Γολγοθά» που αναγκάζεται να υποστεί μέλος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άγγελου Φιλιππόπουλου που έχασε τη ζωή του τον Αύγουστο του 2018 σε εργατικό δυστύχημα στη μονάδα επεξεργασίας υποπροϊόντων κρέατος με την επωνυμία FARGECO, στους Αγίους Θεοδώρους του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Η 4χρονη Μαρία δεν θα περάσει Χριστούγεννα όπως τα άλλα παιδιά. Αντίθετα, τα δικά της Χριστούγεννα θα είναι η αρχή μία σειράς απαιτητικών χειρουργικών επεμβάσεων, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει. Η μητέρα της Νίκη Κλαμπάνου, η ηρωική αυτή μητέρα με αναπηρία, που μεγαλώνει μόνη της, τις δύο της κόρες, θα είναι εκεί δίπλα της, έχοντας υποστεί όλα αυτά τα χρόνια την εγκληματικής αδιαφορία της Πολιτείας. Μιας Πολιτείας που έκοψε (!) το αναπηρικό επίδομα της Νίκης Κλαμπάνου προκειμένου να της δώσει μια κουτσουρεμένη σύνταξη χηρείας! Χωρίς άλλα εισοδήματα, παλεύει, αλλά έχει γονατίσει… Και τώρα η Μαρία της ξεκινά τις θεραπείες.

Αυτή την κρίσιμη στιγμή, η μνήμη του Άγγελου δεν έχει δικαιωθεί ακόμα…  Το αστικό μέρος της υπόθεσης δεν εκδικάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο και πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο του 2022! Ωστόσο, το ποινικό μέρος, μετά από 3 χρόνια βρίσκεται ακόμα σε προκαταρκτική διαδικασία από την Εισαγγελία της Αμαλιάδας! 

Πριν από λίγους μήνες, ο απλός κόσμος της Ηλείας έδειξε για ακόμα μία φορά πως ξέρει να στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη. Ο «Γολγοθάς» της Νίκης Κλαμπάνου και της οικογένειάς της, οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τα προβλήματα υγείας του παιδιού της, βρήκαν τις καρδιές του κόσμου ανοιχτές και ζεστές. Από το υστέρημά τους οι πολίτες βοήθησαν οικονομικά την Νίκη. Ωστόσο, οι περισσότερες υποσχέσεις που έλαβε από τους θεσμούς της αυτοδιοίκησης και γενικότερα της πολιτικής δεν έγιναν πράξη.

Και τώρα η 4χρονη Μαρία ξεκινά τη δική της μάχη…

Για όποιον θέλει να βοηθήσει την Νίκη Κλαμπάνου και την 4χρονη Μαρία: Αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα: 255/609745-67, Δικαιούχος: ΚΛΑΜΠΑΝΟΥ ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΙΒΑΝ : GR9401102550000025560974567

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ