Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΠαρήγαγαν Πολιτισμό και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα: Στο πλαίσιο εκδήλωσης του...

Παρήγαγαν Πολιτισμό και απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα: Στο πλαίσιο εκδήλωσης του ευρωπαϊκού προγράμματος “Cross the Gap” παρουσία Κοροβέση – Γιαννόπουλου – Νικολακόπουλου

Σε μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά στο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας είχαν την τύχη να παρευρεθούν πολίτες του Πύργου. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έκανε το χρέος της, στηρίζοντας τον Πολιτισμό μέσα από τη διαφορετικότητα. Μήνυμα ισότητας και κοινωνικής ένταξης στο επίκεντρο του προγράμματος «Cross the Gap» – «Γεφυρώνουμε το χάσμα».

«Ο Πολιτισμός δεν κάνει διακρίσεις. Η πρόσβαση στη μουσική και τις τέχνες αποτελεί δικαίωμα όλων. Η συγκεκριμένη δράση, αποτελεί εφαλτήριο για μία νέα πορεία αντίληψης απέναντι στους συμπολίτες μας με ιδιαιτερότητες οι οποίοι έχουν ίσα δικαιώματα πρόσβασης στην τέχνη και τη μουσική, ενώ μπορούν να παράγουν εφάμιλλης ποιότητας πολιτισμό και να εντάσσονται ομαλά στο κοινωνικό σύνολο» δήλωσε ο κ. Κοροβέσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μουσικοί ταξίδεψαν το κοινό με μελωδίες από το γνωστό ελληνικό ρεπερτόριο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ