Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΣτη συνάντηση που είχε χθες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με τον...

Στη συνάντηση που είχε χθες ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με τον πρόεδρο της Ο.Π. Αμαλιάδας: Κυριάρχησαν τα προβλήματα που υπάρχουν γύρω από τη σταφίδα

Δεν προσήλθαν άλλοι εκπρόσωποι σταφιδοπαραγωγών, μετά την προχθεσινή αντιπαράθεση του Σπ. Λιβανού με βουλευτές της Ν.Δ.

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει γύρω από τη διάθεση και εμπορία της κορινθιακής σταφίδας, κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχε χθες ο πρόεδρος της Ο.Π. Αμαλιάδας κ. Χρ. Βαλιανάτος, με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπ. Λιβανό.

Στη συνάντηση που έγινε τις απογευματινές ώρες στο υπουργείο και κράτησε περίπου 1,5 ώρα, ο κ. Βαλιανάτος ενημέρωσε αναλυτικά τον κ. Λιβανό για τις διαστάσεις του προβλήματος με τη σταφίδα καθώς και για το αδιέξοδο που έχουν περιέλθει οι παραγωγοί του Νομού.

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας  μετέφερε στον υπουργό  την έντονη δυσαρέσκεια που επικρατεί   στους σταφιδοπαραγωγούς, οι οποίοι  δεν μπορούν να διαθέσουν  το προϊόν τους σε τιμή που θα τους επιτρέψει να καλλιεργήσουν στο μέλλον, με συνέπεια να  κυριαρχεί  αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί στο προσεχές διάστημα…

Από την πλευρά του ο κ. Λιβανός παρουσιάστηκε να  αλλάζει την αρχική του αρνητική στάση γύρω από το θέμα της σταφίδας και επιφυλάχτηκε να απαντήσει  στον πρόεδρο  της Ο.Π.

Να τονιστεί ότι στη συνάντηση δεν προσήλθαν  άλλοι εκπρόσωποι των σταφιδοπαραγωγών από  διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, μετά και  τις αντιπαραθέσεις που υπήρξαν προχθές κατά τη συνάντηση που είχε ο υπουργός με βουλευτές της Ν.Δ. από παραγωγικούς  νομούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ