Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Ξύπνησε» από κώμα ο 22χρονος: Νικητής της ζωής ο Αλέξανδρος!

«Ξύπνησε» από κώμα ο 22χρονος: Νικητής της ζωής ο Αλέξανδρος!

Είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι πριν από λίγους μήνες στο Βαρθολομιό μετά από πτώση από κάρο

Ένα θαύμα που σκόρπισε χαρά τους οικείους του αλλά και στην υγειονομική οικογένεια της νευροχειρουργικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Ο 22χρονος Αλέξανδρος που τον περασμένο Αύγουστο είχε πέσει από την καρότσα κάρου στο Βαρθολομιό και είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, νοσηλευόταν επί δυο περίπου μήνες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου σε κωματώδη κατάσταση. Πλέον ο νεαρός έχει «ξυπνήσει» από το κώμα και η αποκατάστασή του συνεχίζεται ομαλά στο σπίτι του στην Πάτρα, ενώ σύντομα θα μπορέσει να περπατήσει ξανά!

Όπως έγραψε και στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο ιατρός καρδιολόγος Γιώργος Παναγούλιας: «Κέρδισε τη μάχη να διατηρηθεί στη ζωή ο Αλέξανδρος, μετά από δύο μήνες σχεδόν νοσηλεία στην ΜΕΘ  και την νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών.  Ένα άτυχο συμβάν πριν 2,5 μήνες του δημιούργησε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική βλάβη και κωματωδη κατάσταση. Με την βοήθεια του ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και ατόμων που τού συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να είναι δίπλα του , όλα εξελίσσονται ομαλά για την πλήρη αποκατάσταση του. Του εύχομαι να έχει πάντα υγεία και όλη η περιπέτεια που πέρασε να αποτελέσει μια κακή ανάμνηση αλλά και μάθημα ζωής για το μέλλον».

Το περιστατικό

Υπενθυμίζουμε πως ο 22χρονος, στις 11 Αυγούστου είχε μεταφερθεί σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο Πύργου, καθώς είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι σε περιοχή της Γαστούνης, μετά από πτώση από κάρο. Ο νεαρός εντοπίστηκε αρχικά από περαστικούς και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πύργου. Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Μ. Δημητρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ