Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότηταΒαρθολομιό: «Έφυγε» στα 40 του ο αθλητικός δικαστής Σπύρος Καποδίστριας

Βαρθολομιό: «Έφυγε» στα 40 του ο αθλητικός δικαστής Σπύρος Καποδίστριας

Θλίψη επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο Βαρθολομιό, καθώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο 40χρονος αθλητικός δικαστής Σπύρος Καποδίστριας. Ο Καποδίστριας με καταγωγή από το Βαρθολομιό, υπήρξε στα 34 του χρόνια, ο πρώτος τακτικός αθλητικός δικαστής του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League, από το 2015 μέχρι το 2018. Επίσης, στις αρχές της δεκαετίας του 2010 ήταν Πρωτοδίκης στα Δικαστήρια του Πύργου. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 12.00 μ.μ. στον Κόκκινο Μύλο, Ν. Φιλαδέλφειας, στην Αθήνα.

Η ανακοίνωση της Super League

Η Super League εξέφρασε τη θλίψη της για το θάνατο του πρώην αθλητικού δικαστή της, Σπύρου Καποδίστρια, ο οποίος νικήθηκε ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής έχει ως εξής: «Με βαθιά οδύνη, ο πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους οικείους του αδέκαστου δικαστικού λειτουργού Σπύρου Καποδίστρια, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Σπύρος Καποδίστριας διετέλεσε ο πρώτος τακτικός αθλητικός δικαστής του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου της Super League από το 2015 μέχρι το 2018 και ξεχώρισε για την επιστημονική του κατάρτιση, την οξυδέρκειά του, το αίσθημα δικαίου, το ήθος, την εντιμότητά του, αλλά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, σε όλες τις υποθέσεις που χειρίστηκε.

Ιδιαίτερα αγαπητός και μεταξύ των εργαζομένων της Super League, με την ευγένεια και την αίσθηση του χιούμορ που τον χαρακτήριζε, ο Σπύρος Καποδίστριας αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…».

Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Επίσης ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, η οποία έχει ως εξής: «Η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων αποχαιρετά με ανείπωτη θλίψη τον εξαιρετικό συνάδελφο Σπύρο Καποδίστρια, Πρωτοδίκη Αθηνών. Έναν Δικαστή που ξεχώρισε για τη νομική του κατάρτιση, τον εξαιρετικό του χαρακτήρα και την ευρύτητα του πνεύματός του. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 12.00 μ.μ. στον Κόκκινο Μύλο, Ν. Φιλαδέλφειας. Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ