Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα, του ΟΑΕΔ: 70 νέες θέσεις εργασίας τον...

Μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα, του ΟΑΕΔ: 70 νέες θέσεις εργασίας τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Το  Υπουργείο  Εργασίας  και Κοινωνικών Υποθέσεων, στην  προσπάθεια να συνδράμει το δύσκολο έργο των Δήμων, για την αποκατάσταση των ζημιών, και τις εργασίες ανάπλασης του  φυσικού περιβάλλοντος, από τις πρόσφατες πυρκαγιές,   αποφάσισε στο  πλαίσιο του νέου προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα, να ενισχύσει τους Δήμους που πλήγηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Στο  πλαίσιο αυτό και μετά από αίτημα του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης για αύξηση των θέσεων που αρχικά είχαν κατανεμηθεί στο Δήμο μας, αποφασίστηκε η περαιτέρω ενίσχυση του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με επιπλέον τριάντα (30) νέες θέσεις εργασίας. 

Κατά  συνέπεια οι συνολικές θέσεις που θα κατανεμηθούν στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης στο  νέο πρόγραμμα θα είναι εβδομήντα (70). 

Ο Δήμαρχος κ. Λέντζας Γ. δήλωσε:  «Με τις επιπλέον τριάντα θέσεις που έλαβε ο Δήμος μας, αποκαθίσταται μια αδικία που είχε συμβεί στην πρώτη κατανομή με τον αριθμό των θέσεων του κοινωφελούς προγράμματος του ΟΑΕΔ. Δεν θα μπορούσε να ήταν αποδεκτό, όταν η κατανομή σε κάθε κύκλο κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο μας είναι περίπου 90 θέσεις, ενώ στο νέο πρόγραμμα μας κατανεμήθηκαν μόνο 40. Ήταν κάτι που δε το δεχθήκαμε, και υπήρξε άμεση αντίδραση, με επαφές στο Υπουργείο Εργασίας, και στον ΟΑΕΔ. 

Η σημερινή εξέλιξη, δηλαδή ο περίπου διπλασιασμός των νέων αποδιδόμενων θέσεων στο Δήμο μας, θα συνδράμει στην βελτίωση της εξυπηρέτηση, της καθημερινότητας των Συνδημοτών μας, και στην εύρυθμη λειτουργία των Δημοτικών υπηρεσιών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ