Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜε επιτυχία παρουσιάστηκε το επετειακό Λεύκωμα στο Μέγαρο Μουσικής:«ΝΤΡΕΔΕΣ: Στην πρώτη γραμμή...

Με επιτυχία παρουσιάστηκε το επετειακό Λεύκωμα στο Μέγαρο Μουσικής:«ΝΤΡΕΔΕΣ: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας»

Συνδιοργανωτής ήταν ο Δήμος Ζαχάρως και ομιλητής ο τ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Στην εκδήλωση για τους θρυλικούς Ντρέδες, στην κατάμεστη αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, στην οποία ο Δήμος Ζαχάρως συμμετείχε ως συνδιοργανωτής, παρευρέθηκαν την προηγούμενη Τετάρτη ο Δήμαρχος Ζαχάρως  Κώστας Αλεξανδρόπουλος και οι αντιδήμαρχοι Δήμητρα Σκαλτσά και Φώτης Αλεξανδρόπουλος.

 Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το επετειακό Λεύκωμα με τίτλο «ΝΤΡΕΔΕΣ: Στην πρώτη γραμμή της Ελληνικής Παλιγγενεσίας», το οποίο έχει προλογίσει ο Δήμαρχος, κος Αλεξανδρόπουλος, αναδεικνύοντας τη σχέση των Ντρέδων με το Δήμο Ζαχάρως και την ιστορική οικογένεια των Γρηγοριάδηδων από τη Φιγαλεία (Ζούρτσα), κατά την Τουρκοκρατία.  

Ομιλητές ήταν ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κος Προκόπης Παυλόπουλος, ο υφυπουργός Παιδείας, κος Άγγελος Συρίγος, και ο βουλευτής Ν. Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», κα Γιάννα Αγγελοπούλου, η Γενική Πρόξενος του Παναμά, κα Ιουλία Λυμπεροπούλου, ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, κος Μελέτιος- Αθανάσιος Δημόπουλος, οι βουλευτές Μεσσηνίας, κος Ιωάννης Λαμπρόπουλος και Νάντια Γιαννακοπούλου και άλλοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ