Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜε πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας: Ημερίδα-σταθμός για την Υγεία στην Ηλεία

Με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας: Ημερίδα-σταθμός για την Υγεία στην Ηλεία

Γιώργος Πατούλης, Ματίνα Παγώνη και πλήθος Προέδρων Ιατρικών Συλλόγων αύριο στην Κουρούτα

Με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας διοργανώνεται αύριο Σάββατο μια πολύ σημαντική ημερίδα στον Νομό μας, στην οποία θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι από τους περισσότερους Ιατρικούς Συλλόγους της Ελλάδας, καθώς και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου. Η ημερίδα θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο AMALIAS στην Κουρούτα στις 20:00.

Τα θέματα της ημερίδας έχουν ως εξής:

 «Διασύνδεση και λειτουργία των Ιατρικών Συλλόγων»

«Η Δημόσια Υγεία ως Δημόσιο Αγαθό – Δράσεις για την αναβάθμισή της»

«Προτάσεις»

«Η παρουσία και η πορεία του Ιατρικού Κινήματος σε σχέση με τις νέες προκλήσεις»

«Λειτουργία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου»

Ειδικά το δεύτερο θέμα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον σε ότι αφορά την Ηλεία, καθώς  το έλλειμμα της Δημόσιας Υγείας στον Νομό μας είναι εμφανές.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Αθηνών Γιώργος Πατούλης,  η A’ Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ι.Σ. και  Πρόεδρος του Ι.Σ. Πατρών Άννα Μαστοράκου, ο B’ Αντιπρόεδρος     του Πανελλήνιου Ι.Σ. και Πρόεδρος του Ι.Σ. Ζακύνθου Παύλος Καψαμπέλης, ο Γ’ Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ι.Σ. Κώστας Κουτσόπουλος, ο Γ.Γ. του Πανελλήνιου Ι.Σ. Γιώργος Ελευθερίου, ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Πειραιά Νικόλαος Πλατανησιώτης, ο Γ.Γ. του Ι.Σ. Πειραιά Ιωάννης Καψοκόλης, ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Αγρινίου Παντελής Παπαθανάσης, η Πρόεδρος του Ι.Σ. Λακωνίας Μαρία Τσιρώνη, ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Μεσσηνίας Δημήτρης Τζωρτζίνης, ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Αργολίδας Κώστας Κατσαρός, , η Πρόεδρος του Ι.Σ. Κεφαλληνίας Σοφία Ζαφειράτου και η Πρόεδρος των Ιατρών Δημοσίων Νοσοκομείων Αθηνών-Περαιώς και Πρόεδρος του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Ι.Σ. Ματίνα Παγώνη.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ι.Σ. Αμαλιάδας και τον Πρόεδρό του Κώστα Τσαούση που διοργανώνουν στην Ηλεία μια τόσο σημαντική ημερίδα με τη συμμετοχή όλων των προαναφερθέντων ονομάτων.

Μ. Δημητρόπουλος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ