Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΑρνητικά όλα τα δείγματα που εξετάστηκαν σε Πύργο και Μουζάκι: «Δραστική μείωση...

Αρνητικά όλα τα δείγματα που εξετάστηκαν σε Πύργο και Μουζάκι: «Δραστική μείωση κρουσμάτων covid 19»

Παν.  Αντωνακόπουλος « Οτιδήποτε άλλο είναι  αποκύημα νοσηρής φαντασίας»

Πολύ αισιόδοξα  και ενθαρρυντικά είναι τα νέα από τον ΕΟΔΥ  για τον δήμο Πύργου αναφορικά με τον  αριθμό κρουσμάτων covid 19 στην περιοχή μας.

Τη στιγμή που άλλες πόλεις εισέρχονται στο «κόκκινο» και τα αποτελέσματα των δειγμάτων ανησυχούν ιδιαίτερα τους επιστήμονες, στον δήμο Πύργου τα κρούσματα μειώνονται δραστικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, την Τετάρτη 29/9 στον Πύργο εξετάστηκαν 117 δείγματα και στο Μουζάκι 98 και ήταν όλα αρνητικά!

«Παρακολουθώ στενά και ενημερώνομαι σε καθημερινή βάση για  όλα τα στοιχεία του ΕΟΔΥ για την περιοχή μας. Η μείωση των κρουσμάτων είναι ολοφάνερη και αποτέλεσμα υπεύθυνης στάσης και συμπεριφοράς όλων μας» δηλώνει ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, καυτηριάζοντας συγχρόνως όλη την κινδυνολογία των τελευταίων ημερών. «Τα αποτελέσματα του ΕΟΔΥ είναι αποστομωτικά. Όλα τα υπόλοιπα είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας. Πρόκειται για τη γνωστή «συνταγή» παραπληροφόρησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας από  γνωστούς κύκλους συκοφαντίας. Περιμένουμε το επόμενο… «σενάριο» γιατί σ’ αυτό διαψεύστηκαν παταγωδώς!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ