Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΗλείαΜε σφραγίδα της Πολυφωνικής Πάτρας στον χώρο του πάρκου ΣΠΚ: Αξεπέραστη μουσική...

Με σφραγίδα της Πολυφωνικής Πάτρας στον χώρο του πάρκου ΣΠΚ: Αξεπέραστη μουσική βραδιά

Μία αξέχαστη ποιοτική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι πολίτες της Ηλείας το βράδυ του Σαββάτου στον Πύργο. Οι μελωδίες της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών υπό την καθοδήγηση του κ. Σολωμού, ιδρυτή και ενεργού υπηρέτη της τέχνης της μουσικής, έκλεψαν τις εντυπώσεις και έφεραν αισιοδοξία στο κοινό.

Η μουσική παράσταση της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας που «αγκαλιάζεται» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί μία εκ των δύο πολιτιστικών δράσεων που πραγματοποιούνται σε Πύργο και Πάτρα τις προσεχείς ημέρες. Αποτελεί προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής η ανάδειξη της πλούσιας μουσικής κληρονομιάς με μία σειρά από όμοια Πολιτιστικά δρώμενα.

Με μήνυμά του προς τους παρευρισκόμενους ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης, εξέφρασε το θαυμασμό του για το έργο και την Ιστορία της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών, ενώ παράλληλα εκθείασε τη δράση και τη συνεισφορά του κ. Σολωμού στο χώρο της μουσικής. Ο Αντιπεριφερειάρχης στάθηκε και στην πολύ σημαντική συνεισφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Υπαλλήλων Ηλείας, με την οποία υλοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση, όπως και επίσης και στο Δήμο Πύργου. «Οι ισχυρές συνεργασίες με ποιότητα αποτελούν προτεραιότητα της Περιφερειακής Αρχής», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κοροβέσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ